- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Tudom, hogy idegen, de arra amire neked kell jelen pillanatban, arra az a legalkalmasabb, mivel nem kell külön puttyot indítanod... hanem böngészővel elindítod a parancsot és az befejezi, akármeddig is csinálná... (gyorsabb, kikapcsolhatod közbe a gépet). Ezért mondtam a webcommandert. Nincs elég helyed szerintem, mc nincs, de írtam hogy mik vannak...
Mutattam egy példát hogy kell elindítani a másolást, de azért annyira nem bonyolult szerintem...
Kijelölöd fájlokat/mappákat amit szeretnél másolni alul beírod az elérési utvonalat, ahova szeretnéd másolni és rákattintasz a másolásra, majd bezárod a böngészőt, kikapcsolod a gépet(ha akarod).
LuCI/Rendszer csatolási pontok.... törölj ki mindent amit látsz hozzáadva... utána egy router újraindítás... Utána szintén ugyanitt látod, hogy melyik hdd-t hova csatolt fel... (csatolt fájlrendszerek)
Mivel mindkettőnek a label-je valószínű mnt-mivel alex formázójával formáztad, így az egyik megy /mnt-be a másik, meg /share/mnt-be így tudsz másolni majd a két hdd között...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest