Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
az indok nem megfelelő szerintem
nekem lehetne gigabites netem, akkor sem állnék vissza gyárira, mert attól hogy van, nem biztos hogy ki is használom (valójában tudom, hogy biztos hogy nem)
persze ha ő akarta ezt a sebességet, mert tényleg ki is használja (nem csak türelmetlen fajta), akkor más tészta....de Te úgy fogalmaztál, hogy azért váltott, mert ilyen netet kapott....
-
Headless
őstag
Hát nekem pillanatok alatt reagált wifin a webes felület, miközbe csináltam egy hosszabb 5 perces tesztet... semmi késlekedés, és ez még akkor volt amikor futott háttérben minden szolgáltatás.. És a natolási tempóban sem vettem észre semmi változást. Szóval számomra mindig fura... Sokkal jobban letudom terhelni a routert, egy nagy fájl másolásával például 3-4-es loadot produkál ha két db ext4 hdd van csatolva és az egyikről másolok a másikra. cp parancsal... És még ekkor is viszonylag gyorsan reagál a luci, persze itt már felfedezhető lassulás. De ezt nem tapasztaltam a teszt alatt...
És még csak hogy kiegészítsem a másolás mellett ügye TR is fut meg SMB-n is mehet egy filmlejátszás wifin keresztül és még az sem szakad, szóval ott inkább valami más lehet. de esküszöm csinálok egy olyan tesztet hogy megnézek egy filmet úgy, hogy közben fullon natol router.. Persze ez DHCP/statikus net-nek a natolása volt. nem PPPoE. De felrakok egy linuxot a szerver gépre, és csinálok egy PPPoE szervert is és megnézem majd azzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest