- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
Üdv
Megpróbáltam dd wrt fw-t, de nem jött be így visszatettem vargalex 1.1.7-es fw-jét, majd egyből feltettem a backup-ot is! Már ddwrt-nél is láttam, hogy egyik tori oldalamon a torrentek passzív módban futnak (sajnos többi oldalon nem tudom, de valószínű, mert alig töltök vissza, ahhoz képes, hogy eddig szépen ment)
Port nyitás is megcsináltam (backup vmiért nem emlékezett rá):
illetve forgalmi szabályoknál is beállítottam, mégis passzív módban vannak a torrentek még mindig:
Megcsináltam azt is hogy listából kitöröltem, letöltöttem mégyegyszer a fájlt (leellenőrizte), 1 percig azt írta, hogy aktív, majd oldalfrissítésnél már ismét passzív volt!
Tudna valaki nekem segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest