Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
molnarpeter #10617 üzenetére
Síkolni nem kell gépműhelyben?
-
válasz
molnarpeter #10615 üzenetére
Köszönöm, továbbítottam az infót.
Jó lenne megmenteni a kis jószágot, de ha ilyen 3-400 ezres kategóriákba csusszanna a dolog az már biztosan nem éri meg, ha nem lenne rozsdás a kerékív még akkor se igen érne 500-nál többet. -
válasz
molnarpeter #10612 üzenetére
Néztem de nem tudom mit jelent a seized.
De itt most mi okoz kompresszióvesztést? Elmegy a szelepnél vagy mi? -
válasz
Ragadozó #10542 üzenetére
Megnézték ma, azt mondják nincs kompresszió az 1-es és a 3-mas hengerben.
Ami az érdekes hogy nem volt semmi baja, 120-130-as tempónál egyszercsak elment az er, és akkor még csak 1-es hengert írt OBD-n. Most hogy a 3mas hogy jött közbe nem tudom. Elsősorban ugye dugattyúgyűrűkre, hengerfejtömítésre gondol az ember, de egyszerre és hirtelen 2 (ráadásul nem szomszédos) hengerben...
Mi lehet még? Beragadt VVT-I is okozhatja? Vagy valami szelepprobléma a VVT-től függetlenül?
Azt sem tudom himbás vagy állítós-e a szelep ezen a 3ZZ-FE motoron.
A kompressziót mérő autószerelő gyorsan elintézte, "kuka a motor" felkiáltással. -
-
Sziasztok! E11 Corolla 2001 1.6 vvt esetén mi okozhatja, hogy bemelegedve nem megy az 1-es henger? Hidegen jó, injektorokrol lehuzva a kábelt az 1-es esetén nincs változás, tehát az nem megy, injektorokat megcserélve nincs változás, uj gyertyák sem okoztak változást. Kompressziómérés holnap, nincs más ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest