- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Ha nem számít, hogy a UX még a régebbi hibrid hajtásláncot használja (azaz többet fogyaszt, amire még rádob a súlykülönbség (+350-400kg) is egy lapáttal) - és kb. minden rendszer a régebbi verziós, mint a Crossban, akkor a UX beltere azért jobb minőségű anyagokból van (ami nem azt jelenti, hogy tovább is bírja a belseje, vagy kevésbé zörög...) - és kicsit jobban hangszigetelt, persze.
-
Az UX-nél számomra a legnagyobb probléma, hogy állítható deréktámasz csak a motorosan állítható ülésekben van, szóval facelift előtt F Sport/Luxury, facelift után már a Prestiege is megkapta.
Amikor vezettem egy fél órát egy Luxury modellt, nem éreztem különösebben jobbnak a Corollánál, ami a zajszintet meg úgy az összképet illeti, persze ha választani kellene, nem kérdés, hogy a Lexust választanám a vagánysága miatt. -
No.01
addikt
Unni eppenseggel nem unjuk. En inkabb kicsit furcsallom, de ez legyen az en bajom
Ezt nektek kell latni es eldonteni, az mindegy, h mi mit gondolunk.
Azert leiromEn ultem mindkettoben es szerintem sehogy sem egy kategoria a ketto kis tulzassal semmilyen szempontbol. Nekunk nem lenne kerdes, h az UX-et valasszuk.
Itt azert nagyon sok mulik az egyeni preferenciakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest