Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blueye
üzenetére
Szerintem ne vegyél semmilyen szürke/fekete/ fehér autót. Mindenkinek az van. Én már csak "színes" autót vagyok hajlandó venni. Az Auris amit vettem abban a szériában a legjobb szín volt, (metálos sötétebb kék, nem tudom mi a pontos neve) de ez is épp hogy átlépi a "színes" küszöböt nálam. Előtte a Vitara piros/fekete tetős volt imádtam és ott még az is előny volt, hogy a többi két tónusúhoz képest ez nem volt metál, így ha javítani kell sokkal olcsóbb.
Az Auris oldalát most sikerült egy faággal az város szélén végighúzni, (2 ajtó vékony csík) meg se merem kérdezni mennyi lenne a javítása. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Auris oldalát most sikerült egy faággal az város szélén végighúzni, (2 ajtó vékony csík) meg se merem kérdezni mennyi lenne a javítása.