Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Eladni szeretnek illetve elotte bevizsgaltatni, h az uj vevo is nyugodt legyen
Valtani fogunk P2-rol Corollara.
-
No.01
addikt
Akkor meg 1 kerdes. Ki az a korabban emlegetett - jaj de fazom ilyet leirni - "Prius Papa"?
-
No.01
addikt
Aham... No offense, de az annyira nagy dolog? (sajat vedelmem erdekeben azert beirom, h Hollandiaban elunk es FB sincs
)
-
No.01
addikt
Szabad kerdezni, h milyen matricarol van szo?
-
hhenry
őstag
Egy képet lősz róla?
-
Imádom a hangvezérlést, telefont összepárosítva, csak mondom a nevet és felhívja, vagy a hőfokot és arra áll be a klíma.
A key less mód nélkül már nem tudom elképzelni az autót.
Tolató kamera, 6 Cd-s tár, a nagy hely, a kartámaszok stb. nagyon tetszenek.
Már megjártuk vele boszniát és horvátországot is.A 450 oldalas használati útmutató már nem a szívem csücske. A navigációt még nem használtam, az nagyobb falat lesz, mert iGo-hoz szoktam.
-
hhenry
őstag
Gyertek Priusosok
-
Kovi1987
tag
Napi ingázásomat betakarná mondjuk egy első generációs Leaf (ez a legkisebb full villanyautó, ami számomra megfelelő lenne méretben) Csak itt is az a baj, hogy meg kellene tolni pár millió forinttal a Priusom eladásából befolyó pénzt és most jelenleg nincs forrásom cserére.
Talán pár év múlva full villannyal fogok járni, de még marad a Prius. Elégedett vagyok vele, sok pénzt nem kért eddig a kötelezőkön kívül. A munkáltatóm által adott 15Ft/km üzemanyag hozzájárulás úgy ahogy, de betakarja a benzinköltségemet.
-
Kovi1987
tag
Néha megfordul a fejemben az upgrade, de elvetődik bennem az ötlet mindig, több okból is.
1. Másra kell most a pénz
2. Ha majd kiesik a zöldrendszámosok köréből a P3 plugin (előbb utóbb be fog következni), némileg csökkenni fog szerintem az áruk a használt piacon. Én nem tudok sokat profitálni a zöldrendszámból, szóval ráérek a cserével. -
Kovi1987
tag
Nekem van egy 2011es Prius3, 2016 szeptemberében vettem 231 000 kmel az órájában, 308 000 kmnél járok most.
Mire vagytok kiváncsiak?
-
hhenry
őstag
Senki?!
-
huan
őstag
Sziasztok!
Jöhetnek a tapasztalatok, érvek, ellenérvek a Prius-okról, szervíz-tapasztalatokról, hibákról és megoldásokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest