Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
Szia cinemazealot !
Engem is foglalkoztatott, hogy megcsinálom. Nem vagyok PHP programozó, a legfejlettebb nyelv a Harbour, amiben dolgozok, ez egy Clippert magában foglaló modernizált C alapú nyelv.
Gondoltam elegendő lesz, vannak fejlett szövegfeldolgozó függvények, számrendszer konvertálás, sha1, stb...
Néztem a kódod, elakadtam a hex2bin() függvénynél. Azt látom, hogy ez nem az aminek a neve mutatná, hanem a hexa adatból ASCII karakterek lesznek. De a netes példákban nem kezdődik 9 nullával, mint itt. Van egy ilyen függvény HB-ban, HB_HexToStr(), de az fogja és végigmegy, és minden pár byte-ból próbál karaktert gyártani. Ezért az őeredménye a 0x00-k miatt üresekkel kezdődik, aztán a 0x03 egy szivecske 1250-es kódkészletnél, stb...
Példa:
PHP:
000000000373f2a7 -> s�
HB:
000000000373f2a7 -> ♥sň§
Weben próbáltam https://onecompiler.com/php/-el. Miért csak a 0x73(s) és az 0xF2(ň) van látszólag benne. Gondolom a 0xF2 azért más, mert erre nincs felkészítve a webes felület megjelenítésben, vagy más a kódlap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Escape from Tarkov
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest