Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Total War: Rome II

Hozzászólások

(#1251) Benjament válasza csaba951 (#1249) üzenetére


Benjament
tag

-.- Engem a történet is érdekel és ahhoz sajna még nem elég jó az angolom

"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!

(#1252) csaba951 válasza Benjament (#1251) üzenetére


csaba951
veterán

Teljesen jogos az igényed, de sajnos a fordításnak ez a része még nincs kész, és várhatóan még jó pár hónapig nem is lesz meg.

(#1253) Benjament


Benjament
tag

Értem köszi, addig is marad a szótárazás :)

Kérdéseim is lennének:

Van 2 teljes provinciám és az istennek se akarnak velem kereskedelmi egyezményt kötni, mi lehet ennek az oka?
Továbbá a két provinciával is csak 3 vezérem lehet, mennyit kell hódítani, hogy megemelkedjen-e szám?
Most jelenleg 5 kis városom van és abból összesen 1 kikötőből megy rakomány , a többiből miért nem?

"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!

(#1254) petymeg válasza Benjament (#1253) üzenetére


petymeg
addikt

Alul középtájon, a piros kerek ikontól jobbra van egy serleg ikon. Ott írja, hogy miket kell teljesítened, hogy növekedjen a birodalmad, ezzel együtt a kiadható rendeletek, kémek, hadsereg és flotta száma.

Nekem 25 városom van, 6 teljes provincia, 3 kliens állam és most lehet 3-3 rendelet és kém, 9 sereg 6 flotta. Meg kereskedek vagy 20 országgal.

[ Szerkesztve ]

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#1255) Benjament válasza petymeg (#1254) üzenetére


Benjament
tag

nekem összesen 1 kereskedelmi egyezményem van és nem tudok kötni senkivel sem, még csak fel sem ajánlja a gép a lehetőséget

"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!

(#1256) Perzeusz


Perzeusz
tag

Belevágok én is egy grand kampányba. Karthágót választottam hardon. Ha beletörne a bicskám, átnyergelek valamelyik hellén államra. Biztos fogok kérdezni is. Igaz őskövületi stratégia-játékos vagyok, de nagyon sok újdonságot látok ebben a részben.

2 db WD Red 2TB eladó

(#1257) malacka87 válasza Perzeusz (#1256) üzenetére


malacka87
senior tag

Én most Macedonozok kicsit! 100kör után már elég jól állok:-) Megtámadnak a falanx verhetetlen:-) 2000vs 8000 is megvolt:D

btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I

(#1258) anytime válasza Terrorista (#1235) üzenetére


anytime
őstag

Köszi!
Minden OK akkor :)

(#1259) nubreed


nubreed
veterán

Egy dologra nem jöttem még rá.
A kliens államok mire jók, miért előnyősek, mt kell velük kezdeni?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#1260) anytime válasza nubreed (#1259) üzenetére


anytime
őstag

Én meg arra, hogy milyen feltételek / körülmények kellenek ahhoz, hogy ezt valaki elfogadja :)

(#1261) Csapoati válasza nubreed (#1259) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nem kell bajlodnod publi orderukkel peldaul es a vegen a victoryba az o teruletuk is beleszamit (mint a military ally-e is).

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1262) Alg válasza anytime (#1260) üzenetére


Alg
veterán

Mikor az utolsó vátosát elfoglalod, akkor nem a zászlócsára hanem a lácos ikonra nyomsz :DDD

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#1263) realist


realist
őstag

Nekikezdtem Spártával, hard-on.

Minden megy szépen, nem volt "forradalom", public order rendben és térkép 2/5-e már az enyém.

Egy dolog van amivel nem tudok mit kezdeni. Hiába vannak 4-es szintű katonai épületeim, nem tudok a jobb "minőséget" képviselő egységekből toborozni. A legtöbb egység esetében az írja, hogy elértem a maximális darab számot (pl. van egy alakulat azt hiszem "spártai hősök" néven, ebből összesen két alakulatot tudtam beszerezni...). :U
Van ötletetek, hogy miért? :F

Hogy ne merüljön fel kérdésként, olyan seregeben próbálkozom ahol van még hely új alakulatnak, van elég pénz is rá, és több provinciában is próbálkoztam. :)

(#1264) Dreadloord válasza realist (#1263) üzenetére


Dreadloord
senior tag

Random csatában látod az összes spártai egységet, azokkal tudsz operálni, a hős csapatból pedig 2-őt enged a a seregben:) Egyébként spárta összecsapott, kevés az egységük, tedd fel a radius modot, abba pont tegnap tették bele spártát normális egységekkel, csak kell hozzá a beta patch 4, szóval eredeti rome 2 kell hozzá:)

(#1265) realist válasza Dreadloord (#1264) üzenetére


realist
őstag

Az egység választékot ismerem, csak éppen hiába fejlesztem le nem tudok toborozni. Így viszont nem elég acélos sem a gyalogságom sem a lovasság.
Seregenként lehet 2 hős alakulat? Valamiért úgy emlékszem, hogy a 9 seregbe tudtam összesen ennyit toborozni:D Kipróbálom este.

(#1266) Kiki18 válasza nubreed (#1259) üzenetére


Kiki18
őstag

Örülök,hogy feltetted a kérdést,írni akartam róla részletesebben.

Nekem jelenleg 6 kliensállamom van,köztük róma,líbia,kelta köztársaság(?) Géták,a többire nemigen emlékszem.

Többféleképpen lettek kliensállamaim. Volt olyan,aki háborúzott valakivel pl:róma háborúzott liguriával,liguria az egész itáliai félszigetet elfoglalta,róma észak afrikában levő egy városába szorult vissza.
Ekkor keresett fel,hogyha segítek neki háborúzni liguria ellen,akkor kliensállamom lesz. Szóval ők területi hátrányban voltak.

1,Volt olyan,aki háborúzott egy vele egyenlő méretű állammal ,jeen esetben sequani harcolt treverii frakcióval. Ezek ketten mai franciaország területén vannak,már kb 30 év háborúban álltak.
Sequani keresett meg azzal,hogy csatlakozzak a treverii elleni harchoz.

2,Én erre küldtem nekik egy választ,hogy legyen kliensállamom,fizetek neki 20k-t és csatlakozom a treverii elleni háborúhoz. Ez azért vált be,mert pénzügyileg a béka segge alatt voltak,szóval viszonylag olcsón megúsztam. :)

3, Volt olyan,hogy egy városból álló,eddig kereskedelmi eggyezményben levő frakció (Géták) ,főleg észekra voltak,és arra akartam terjeszkedni. Megtámadtam őket,és csak ostrom alatt akartam tartani őket. Amikor a gép lépett,egyből kérte,hogy kliensállamom lehessen.Semmit nem kért cserébe. A Kelta konfö. is ugyanezt csinálta,mert ők következtek volna terveimben,de ugyanúgy megijedtek.

A haszna a kliensállamoknak:
Ha a diplomáciai térképre kattintotok,akkor a térkép bal alsó sarkában van eg piros ikon,arra kattintva meg lehet adni,hogy a szövetségesek-kliensállamokat beleértve- milyen városra támadjanak.Mivel az én északi területeim biztosítottak,valamint a délen levő,afrikai rómaiak ( :) ) és líbiaiak harcban állnak az ottani államokkal,a déli és északi területeim biztosítottak.

Ahol tartok:
Az olasz csizmát elfoglaltam ,egész görögországot is,egyedül kelet maradt amerre terjeszkedhetek. A mai törökország területe az enyém,és szeleukidákkal állok harcban,célom az,hogy annyira legyengüljenek,hogy kliensállamom lehessen (ez azért nehéz mert nekik is van a kezdetektől fogva vagy 5-6 kliensállama),amiket ugyanúgy célom az uralmam alá "terelni".
Nehéz fokozaton a Makedónokkal csak az elején nehéz,a hadászatuk könnyen használható,a falanx és a hoplitások kiváló katonák. :K

Ha valakit érdekel még valami a játék hátterével kapcsolatban,példákkal tudok szolgálni. Annyi biztos,hogy mindennek megvan a maga magyarázata,logikája,és szerintem nagyon jól meg lett csinálva a játék ,főleg a patchek után! :R

(#1267) petymeg válasza Csapoati (#1261) üzenetére


petymeg
addikt

Én most fura helyzetben vagyok, mert a Provincia nevű provinciát (a mai dél Franciaország) kijelölte a szenátus annektálandó területté. A provincia mindkét városa kliens államom területe, de még sincs kipipálva teljesített feladatként...
Magyarán meg kell szüntetnem a függést, a kereskedelmi egyezményeket és el kell foglalnom őket... Szerintem ez bug.

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#1268) Csapoati válasza petymeg (#1267) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nem bug, azert mas a klientura meg az annexio. A victory felteteleknel kulon ki is emeli, hogy a military ally-ok terulete is beleszamit.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1269) petymeg


petymeg
addikt

No nálam már kezdtek jól alakulni a dolgok, erre egy tábornok adoptálása után kitört a polgárháború... Vagy 10 rebellis légió kerletkezett Szardínián. Gyorsan le kell zárnom a folyó háborúimat, aztán rendet kell tennem.

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#1270) petymeg


petymeg
addikt

Ha leverem a lázadókat, mi lesz más mint elõtte? Továbbra is a szenátus küldetéseit kell teljesítenem, vagy tejhatalmam lesz?

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#1271) nubreed válasza Kiki18 (#1266) üzenetére


nubreed
veterán

Köszi az összefoglalást! :) :R

Más: Nekem most a Kelta Konföderációval gyűlik meg a bajom, túl nagyra nőttek de most pont azokon a területek terjeszkednék ahol ők vannak nagy számban és minden fronton támadnak ők is, kémeket küldenek a városaim ellen, illetve sunyi módon csak akkor támadják meg a hadseregükkel a városaimat ha éppen nincs ott állomásozó seregem. És eddig már levertem vagy 4-5 seregüket de nem akarnak elfogyni, mindenesetre folyamatosan gyengítem őkeg, amíg végleg el nem tűnnek és elfoglalom az összes városukat.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#1272) petymeg válasza nubreed (#1271) üzenetére


petymeg
addikt

Emlékszem, az első részben a gallok voltak ilyenek, hogy folyamatosan nyomás alatt tartottak.

Az egyik kliensemnek az averni gall törzs üzent hadat, amibe beszálltam és megkezdtem a felkészülést a harcra, közben az ibériai félszigeten is hódítok valamelyik kutyás zászlajú törzs terhére, erre kitört a polgárháború. Lehet, hogy jó időben mert van 7 fullos seregem (egyenként 10-12 légiós chohors, 3-4 aux. equites, 2-3 ballista, 2-3 kutya). Csak gyorsan békét kellene kötnöm ezzel a két törzzsel, mert ahogy néztem tegnap este nem lesz egyszerű dolog leverni a lázadókat. Bár a seregeik összetételét nem láttam, mert pont nincs ott kémem. Remélem sok velites van és kevés legionárius chohort, akkor nem lesz gond.

Gondolom egyből Róma ellen indulnak Szardiniáról, mert ott tört ki a felkelés. Van két egész jó flottám, megpróbálom már a tengeren megtizedelni őket, mert nekik nincsenek hadihajóik.

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#1273) Ijk


Ijk
nagyúr

Nagy csalódás nekem ez a rész. Gondoltam adok egy hónapot a javításoknak, most elindítottam egy spárta kampányt, de iszonyat szaggat az egész, ráadásul szar grafikával. Első csatában rögtön le is állt a játék hibával.
Már megbántam hogy megvettem őszintén szólva.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#1274) Terrorista


Terrorista
senior tag

Videó ami segít bemutatni, hogy az egyes nehézségi szintek hogyan befolyásolják a játékunkat-AI-t.

A guide többi videója is hasznos.

[ Szerkesztve ]

(#1275) nubreed válasza Ijk (#1273) üzenetére


nubreed
veterán

Nálam ugyanez a helyzet, pedig már a 4. peccs is kijött hozzá, de a sok beigért performancia javításból szinte a gyakorlatban semmit nem érezni.. :( ettől fügetlenül nem birom abba hagyni a játékot, le tud kötni annyira, hogy túl lépjek a játék bugjain és szaggatásain.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#1276) Kiki18


Kiki18
őstag

Hallottatok róla,hogy z AMD új catalyst-ja (ami jelenleg béta) jó hatással van a Rome 2-re? Valaki próbálta már?

(#1277) Benjament


Benjament
tag

Lehet hogy mos hülyeséget fogok írni, de én azt vettem észre, hogy ha mondjuk van egy 4 falvas provinciám akkor nem kell mindegyik faluba mondjuk a gabonát fejleszteni, hanem lehet mást és úgy is jó lehet, nem?

vélemények?

"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!

(#1278) Csapoati válasza Benjament (#1277) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ezt neked kell tudnod. Próbálgasd, amíg nem lesz se túl sok, se túl kevés kaja összességében, valamint a public order is jó és katonákat is tudsz megfelelő helyeken toborozni.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1279) Benjament


Benjament
tag

ez most jónak tűnik aztán majd elválik:)

"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!

(#1280) csaba951


csaba951
veterán

Újabb patch került fel a nem béta játékhoz: v1.4.0 build 7573.461942.
Változások részletesen: Patch 4

Should you make a start a new campaign?
To reap the full benefits of every patch, it is recommended to start a new campaign. However, please try your old campaign and see if you benefit from anything advantageous. If not, start up a new campaign and compare the differences/similarities. Your answer should lie there.

My game is broken after Patch 4, what happened Trish?
Try un-installing your mods if you have any installed. They may not be patch 4 compatible (please seek the mod provider for an answer to this) just yet. Then, try verifying your game cache. You can do this by going to your Steam Game Library, right-clicking ROME II, Properties, Local Files, then "verify the integrity of my game cache". This hopefully solves your issue. If not, please seek out: http://www.totalwar.com/rome2support

If I was in patch 4 beta, does this mean I have an update as well?
If you opted into the patch 4 beta and your version is #7573.461942 (you can see this on the top-right corner of your game) then you should already be all set!

[ Szerkesztve ]

(#1281) Alg válasza csaba951 (#1280) üzenetére


Alg
veterán

Az első válaszon jót mosolyogtam:
"Biztos ami biztos indíthatsz újat, vagy próbáld ki működik-e a régi"

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#1282) aAron_ válasza Alg (#1281) üzenetére


aAron_
őstag

én inkább megvárom a végleges verziót :) sokkal nagyobb élmény lesz az elejétől kezdve egy működő játékkal játszani, addig inkább bottal sem piszkálom

What is your ikigai?

(#1283) csaba951 válasza aAron_ (#1282) üzenetére


csaba951
veterán

Végül is igazad van, de ez még mindig jobb állapotban van, mint pl. a SimCity! Az márciusban jelent meg PC-re, és a mai napig nem éri el a minősége az RTM szintet. Kb. 5 patch után sem.

(#1284) Roxaar


Roxaar
tag

Sziasztok tudnátok tippeket adni Rómához mert nem megy(nagyon nem) pedig athénnal már 130 körben havi 200 ezres a bevételem .

(#1285) anytime válasza Roxaar (#1284) üzenetére


anytime
őstag

Mi a gond, mert abbol, hogy leirod, hogy nem megy, abbol nehez eldontenunk, hogy mi az ami nem megy, tanacsot meg vegkepp nehez adni, hisz em tudjuk, mi nem megy ...

Kerlek, fogalmazz egy kicsit konkretabban!

(#1286) Roxaar válasza anytime (#1285) üzenetére


Roxaar
tag

Bocs csak az furcsa hogy a hopliták meg se éreznek semmit a pretorianok meg tekiben hullanak mint a legyek.
Athénnal mindenki akart kereskedni 20 állammal háborúztam de körönként jött a kereskedési lehetőség.
Itt csak tengődök.

(#1287) Sixkiller6


Sixkiller6
őstag

na, pártus győzelem, teljes katonai siker, minden provincia és város az enyém. elég unalmas volt a kezdeti stabilizálódás után.
mivel a seregek mindenhol feltöltődnek, nem kell a határvidéken folyton katonai épületeket felhúzni.

- no es importante -

(#1288) Kiki18 válasza Sixkiller6 (#1287) üzenetére


Kiki18
őstag

Emelj a nehézségi szinten. :K

(#1289) Ijk


Ijk
nagyúr

Ezek a javítások grafikában semmit nem értek.
Low beállításon 20 fps-el döcög még a kampány térkép is, hányadék grafikával. Miközben az empire, shogun folyamatos volt úgy hogy grafika lemászott a képernyőről.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#1290) aAron_ válasza Ijk (#1289) üzenetére


aAron_
őstag

ezt hívják fejlődésnek :K

sry

What is your ikigai?

(#1291) Mr.White válasza Ijk (#1289) üzenetére


Mr.White
senior tag

annyira vártam ezt a játékot, és rettenetesen nagyot csalódtam benne.
15fps-em van kampánytérképen, miközben a gépem bővenbőven elég hozzá.
letöröltem, de most újra teszem hátha lett változás, bár a hozzászólásodból kiindulva nemsok...

(#1292) malacka87


malacka87
senior tag

Na alakul a játék azért:-)

btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I

(#1293) Ijk válasza Mr.White (#1291) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nálam teljesen kész van. Rome 1-es szintű grafikával egy nagyobb csata átmegy diavetítésbe, a végén meg összeomlik a játék.
Meg magával a játékmenettel is vannak problémáim. Pl hogy lehet az ellenségnek egy szál várossal 3 teli serege? A hoplitáimat beállítottam falanxba, jön két egység dárdás és fél perc alatt megtizedelték a falanxomat, kb mintha hátal álltak volna nekik.
Illetve teljsen felesleges volt ennyi népet belerakni, megőszülök hogy minden kör minimum egy percig tekeredik le.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#1294) Kiki18 válasza Mr.White (#1291) üzenetére


Kiki18
őstag

Náalm azért egészen sok!
A 2. patch volt a vízválasztó,viszont sokaknak a mostani 4. patch hozott nagyobb előrelépés.

Részemről én a driverekre várok(de nagyon) hisz azoknak is sok szerepe van egy játék futtatásánál! :R

Ijk:
1, Kereskedéseket köt,jobban figyel a pénzbevételre ,mint kajára vagy közrendre(én ilyenkor tapasztalom,hogy éhség pusztít a seregeinél)
2,A falanx nem véd jól a távolsági fegyverek ellen,sőt. Ilyenkor az összetömörödött emberek könnyebb célpontot nyújtanak,hisz bárhová megy a repülő fegyver,tutira sebet/halált okoz.
3,Szerintem pont ez anagy előnye a játéknak,mert nagy a diverzitás,nem unalmas a játék,mindnkinek más az épülete és az egységei.A körváltás pedig akkor gyors,ha nem ismersz sok népet személyesen(pl játék elején,ott baromira gyors),vagy ha ki van kapcsolva az AI követése,akkor is gyorsabb.
A játék vége felé persze tényleg lasabb lesz,de szerintem már jóval gyorsabb,mint amilyen az elején volt. :R

[ Szerkesztve ]

(#1295) Kiki18 válasza Kiki18 (#1294) üzenetére


Kiki18
őstag

már jóval gyorsabb,mint amilyen az elején volt. :R

Ezt a Patchek előtti Rome 2-re értettem,nem pedig a kampány játék elejére...csak elfogyott a szerkesztési idő. :B

(#1296) aAron_ válasza Kiki18 (#1294) üzenetére


aAron_
őstag

egy driver sajnos nem tud csodát tenni, ha ennyire szar az engine... amúgy is inkább a cpu használattal vannak itt nagyon komoly gondok.

What is your ikigai?

(#1297) petymeg válasza Ijk (#1289) üzenetére


petymeg
addikt

Nálam sem, pedig a catalist bétát is felraktam, aminél pont a R2-nél volt az egyik javítás az amd honlapja szerint.
Very Hih-on szaggat...

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#1298) petymeg válasza Roxaar (#1284) üzenetére


petymeg
addikt

Adhatnál tippet, hogy lehetne a bevételt növelni.
Én Rómával vagyok, túl a 150. körön, de csak havi 10k körüli a bevételem, és nem sikerült még összespórolnom 50k-nál többet... Pedig kereskedem vagy 20 néppel, rabszolgáim is vannak, a nép is mindenhol elégedett...

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#1299) Tenken válasza petymeg (#1298) üzenetére


Tenken
őstag

Sokat vihetnek el a seregeid. Nyomj az "upkeep" csökkentő skillekre is a fejlődésnél. Zsoldosokat nem érdemes hosszú távon megtartani, mert sokszor többet kell fizetni nekik. Ha kell gyors megveszed, majd amint megtették a dolguk szélnek ereszteni. Birodalom szélén állomásozó sereget is érdemes esetleg "raiding" módban idegen területeken szállásoltatni, így tovább csökkenthető a fenntartásuk. Ez ugyan rontja némileg az adott ország irányunkba mutató bizalmát, de tapasztalataim szerint nem jelent automatikus hadüzenetet, előbb-utóbb meg úgy is ugyanúgy végzi mindegyik. :)

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#1300) petymeg válasza Tenken (#1299) üzenetére


petymeg
addikt

Szerintem a gazdaságom se lehet vmi fejlett, mert kevés az ipari létesítményem... Meg a Vulcan templom. De ha ipari épületet emelek, akkor nő a népharag... és vége a békének. Ugyanez a kajával, úgyhogy a legtöbb provinciámban csak templomok vannak dögivel, meg kultúrális épületek, 1-2 mezőgazdasági vagy halász épület, ezért mínuszosak kajából. Csak néhány peremvidéki -meglepő módon- nagyon boldog provincia miatt nincs éhinség...

Másik dolog, a városaimban gyakorlatilag megállt a népességnövekedés, Rómában összesen 6 épületet tudok csak építeni... meg a többi provincia székhelyen is. A minor településéken meg 3-4-et... Ez a vége, nem lehet több?

[ Szerkesztve ]

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Total War: Rome II
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.