- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,.
tcm-ben lehet egyedi ikonokat rendelni fájlokhoz? ha megváltoztatnám az office-t, MS 2003-ról Softmaker Office-ra, de az elmúlt 20 évben nagyon ráállt a szemem, hogy a doksik, a kék W betűsök, mostantól meg piros T betűsök lennének, így rendelnék hozzájuk inkább egy egyedi ikont, ami kék és W betű.ez megoldható?
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
%COMMANDER_PATH%\.. megegyezik ezzel = \Total Commander\App\ vagyis a főkönyvtárral
... = a tcm főkönyvtára
..= a programkönyvtáregy példa:
[PackerPlugins]
iso=192,%COMMANDER_PATH%\..\plugins\wcx\ISO\iso.wcxbár az enyém egy eleve portable tcm, lehet hogy a telepítettnél mások a könyvtárak, elérési utak.
bocs, csak így tudok válaszolni, az opera a "válasz" opciónál kiléptet és nem enged újra vissza... hiába, a guglis példa ragadós, az opera már szinte semmivel nem kompatibilis...
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok, azt hol lehet kikapcsolni, hogy ha másolok, akkor ne akadjon el azon, hogy valamelyik "... fájl elérési útvonala több, mint 255 karakter. megtartja?" néha órák múlva nézek rá, ez meg vár, hogy leokézzam...
ha a laptopon F3 nézőkével ráklikkelek egy exe fájlra, akkor a felugró ablak (exeformat.vdx) kiugrik a monitoron kívülre. ezt hol tudom beállítani/törölni? az ini fájlban nem találtam erre bejegyzést.
ez egy portable 8.51a. átmásolhatom újra, mivel az asztali gépen nem csinálja, meg a régi sem, de érdekelne a megoldás is.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
Intézőben csináltam egy mappát, hogy ABBA, azt a tcm Abba-ként jeleníti meg.
Ha tcm-ben átírom, akkor ABBa mehet, de ha arra írom, hogy ABBA, akkor enter után Abba marad... ennyit a popzenéről.ezután ABBA is hagytam a próbálkozást, tovább olvastam a hozzászólásokat. és valóban, a A 8.3 formátumú fájlok kisbetűvel. jelölőbe belement egy pipa. pedig nem állítgattam mostanában semmit, nem is értem.
kösz!
az ini fájlra van egy ilyen megoldás, az ini relocation, amivel telepítés után át lehet rakni máshová, de a többire nem tudom.
az egyéb beállításokkal nem bajlódom, mivel hosszú kísérletezés és keresgélés után sikerült olyan hordozható verziót összeütni, ami működik. így nekem a c helyett a z meghajtóról fut, illetve más gépeken, ahol dolgozom szintén a saját arculattal, testre szabva megy.
a frissítés is egyszerű, mivel feltelepítem az új verziót, utána pedig az app/ tcm mappában kicserélem/felülírom a friss fájlokkal (jelenleg 7.55a). az ini-t, meg a plugineket máshonnan hívja be, tehát minden marad ahogy volt.
egy dolog nem klappol csupán, hogy idegen gépen, a menübe általam pluszba berakott ikonokat nem látja, mivel azt az eredeti helyről akarja belinkelni. a funkció ott van, csak az ikon nem látszik. valahogy úgy kellene beírni a hivatkozását, hogy nem z:\..., hanem % vagy más ~ (?) jellel, hogy a saját mappában keresse. még nem jöttem rá .[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok!
pár hete újra raktam a gépem egy korábbi friss telepítés-mentésből. azóta a total commanderben egy furcsaság ütötte fel a fejét: az össze mappa nevét, ami csupa nagybetűvel volt írva, kicsire cserélte. az újonnan készített mappákba sem tudom csak nagybetűvel jelölni, mert kicsire változtatja. a kis- és nagybetűk kombinációját tudja kezelni
ÚJ MAPPA --> új mappa
Új Mappa --> Új Mappa''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest