Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
mindig mindenhol azt írták h a recovery az egy külön rejtett partíción van. fura ,mert amikor megkaptam a notit pár hete, nekem is volt vmi már a D: partíción. de amikor külső hdd-t csatlakoztattam usb-n a géphez, akkor feljött egy ablak h a rendszer mentést ezentúl az E:-re akarom-e, gondoltam ez nem a toshiba rendszer visszaállítóra vonatkozott ,hanem a szintén előre telepített Nero Drive Backup-ra és h majd később úgyis oda akarok egy biztonsági mentést csinálni Igen-t nyomtam. semmi más kérdés és beállítás nem volt. ekkor észrevettem h a külső vinyóra minden alkalommal ,amikor csatlakoztattam kérdés nélkül a háttérben rákerült egy 8-9gb-os vmi.mivel még nem volt beállítva a rendszer nem akartam mentést és főleg nem a Nero-val, ezért töröltem azt a mappát, aminek nem volt értelmes neve.
majd egy idő után vettem észre h a D-ről is eltünt az a korábbi mappa, ami lehet h a gyári recovery volt ???többször megnéztem a leírást és kihangsúlyozták h az egy rejtett partíción található és nem a rendes látható D:-n. így most fogalmam sincs honnan szerezhetném meg a gyári win-t, ezért vettünk közel 200ezres netbookot h akkor már legyen eredeti win7 is.
a szervíz 250km-re van. azt mondták ha szerzek bármilyen win7 home prem telepítőt és megadom a kulcsom, akkor eredeti lesz. viszont egy másik szerelő szerint ez nem igaz. mert spéci win7 kellene és pl a egy retail nem jó csak az oem. légyszi ha tud vki segítsen.
a gép Toshiba T210, win7 home prem OA,64bit hun
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Precision 3580 Tervező/Gamer/i7-1360P/16GB/1TB/FHD/RTX A500 4GB/4G modem/Gyári garanciális
- Asus Rog Strix G531GV
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest