Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha előre elkészített partícióra telepítesz akkor nem csinálja meg külön, hanem arra a partícióra teszi. Akkor hozza létre külön, ha a Windows-al csináltatod meg telepítéskor a partíciót.
Hát ha a VAP nem hozta meg az eredményt... Érdekes, mert az való erre. BIOS-ban mire vannak állítva a Fn key-ek? Multimédiára vagy Standard F-re? Lehet kell az Fn is a hotkey-ekhez. Vagy meg kell próbálni BIOS-ban átállítani ha van ilyen lehetőség.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Valószínűleg a 100MB-os rendszerpartíciót törölted. Bár az általában a HDD elején van.
Slimdriversnél ez az üzenet akkor ugrik fel amikor nincs netkapcsolat. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Sikerült. Végül arról a laptopról/ra töltöttem le, amin használnám. Lehet, hogy valami bezavart, hogy 32bites rendszeren töltöttem le eleinte, a laptopon meg 64bites rensszer van? De szerinem nem ez lehetett a gond.
Már nem emlékszem, hogy múltkor melyik rendszerrel töltöttem le. -
Janou
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Pontosan! Ahogy Evil Snowman kolléga írja. A
Value Added Package a te "embered"... -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha minden igaz a Toshiba Value Added Package teszi fel. Toshiba honlapjáról letölthető.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Van benne Wifi kártya, hisz mutatja hogy ismeretlen hálózati vezérlő. Ez pedig azért van mert nincs fent a drivere.
Aida64-el meg tudod nézni milyen Wifi kártya van benne és a megfelelőt le tudod tölteni a Toshiba honlapjáról. Vagy a kártya pontos típusának ismeretében google*ben is rákereshetsz.
Másik lehetőség az automatikus driver kereső program ami megtalálhatja. Ezekből én inkább a Slimdrivers-et és a Driver Navigatort szoktam ajánlani. Ezeket egyszerű google kereséssel letöltheted.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Amik kellenek: Card Reader, Chipset, Display, Eco, Intel Management Engine Interface, LAN, Rapid Storage, Touchpad, Value Added Package és a Wlan. Ezek tutira kellenek. A többi szerintem nem szükséges, de ha valami nem működik rendesen akkor meg kell nézni mi hiányozhat még neki. Ha felteszed őket akkor nézd meg eszközkezelőben, hogy eltűntek-e az ismeretlen eszközök.
Azért nem reagál semmire a Wifi és a LED mert hiányzik neki a driver és/vagy a Value Added Package. Tedd fel őket és hidd el menni fog.Jah és persze ha van benne bluetooth akkor BT Stack.

-
nRu3
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én személy szerint driver booster-t használok, az nekem mindent le szed ami friss és amit kell.
Nekem is a wifi narancs sárgásan világit,az a jó driver persze kell, de nézd meg az eszközölőben nincsen e letiltva. -
Zoli133
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Típustól függ, van amibe nem fér bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Mini PC
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Value Added Package a te "embered"...
Janou