Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
Szia!
Teljesen a gyári driver van rajta a gyári xp-vel amit adtak hozzá, még nem piszkáltam. Elméletileg a Toshiba küldözgeti a frissitéseket, de a íróhoz nem küldött még.
Mondjuk most leszedem, visszateszem a gyárit, és megnézem van-e újabb a honlapon.
Ha ez sem segít, akkor tényleg para, mert szervíz, ami sajnos az én esetemben kicsit bonyorult, de majd utánanézek hogy lehet megoldani, mert kiküldetésben vagyok, és errefelé nincs (ha jól tudom) hivatalos toshiba szervíz, pancsernek meg nem adom a kezébe, főleg itt
)))
Igen, gyárilag 512 Mb volt benne, és én is féltem, hogy mi lesz ha belerakunk egy másik memóriát. De a toshiba (még otthon) úgy nyilatkozott lehet, ezért bementem egy haveromhoz, és belepróbáltunk egy kingston 1 Gb-ost. Szépen felismerte, és le is futott az összes memteszt rendben, így kifizettem, és benne maradt, azóta 1,5 Gb
-
oviktor
tag
Hali!
Ha már az akksikról van szó, nemrég vettem 1 Toshiba Satellite Pro M70-198-at [link].És érdeklődnék hogy hogy kell az akksit kisütni mert a kézikönyvében nem találtam ilyet.
Amúgy nekem egyenlőre kb 2órát bir energiatakarékos módban, ami azt takarja hogy netezek bekapcsolt wifivel.
[Szerkesztve] -
goshawk
tag
-
goshawk
tag
Én úgy vettem észre, hogy ha 1Ghz-re le van véve (energiatakarékos módban van),
akkor egy 2 órás +x perces filmet simán megnézel rajta.
Teljes terhelés melett is bírja simán 1-1.5 órát. Értem a teljes terhelést mondjuk játék alatt.
És ugyebár alapból a legkisebb aksit kapja hozzá az ember. -
Niczo
senior tag
A PentiumM automatikusan állítja az órajelét, szerintem szoftvertől független.
Egyébként adnak hozzá egy PowerSaver nevű progit, itt különböző profilokat tudsz választani (pl.: hosszú akkuidő a fontosabb, netán a teljesítmény) Alaphelyzetbe a normál profilt használja, hálózatról viszont a csúcsüzemet.
Amikor én beszéltem az eladóval a garibővítésről, nekem 1évre 25k-t, 2évre 35k-t mondott. Igaz fejből vágta, nemtudom mennyire pontos ez. A héten még ugyis bemegyek hozzájuk ha megjön az egerem, akkor lepontosítom ezt vele mert engem is érdekelne. Itt a fórumokon elég meggyőzően érveltek mellette
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)))

Janou