Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
igazad van. sajnos a sok felesleges előretelepített program képes nagyon lelassítani a rendszert. főleg a trial programok. utólag pedig nehéz nyomtalanul eltávolítani őket. sokkal hasznosabb lenne, ha csak a Windows + Toshiba driverek és fontos alkalmazások lennének előre telepítve a többi pedig választható lenne. elindulna egy telepítő és ki lehetne jelölni ki és mit szeretne pluszban feltenni, kipróbálni...a kényelem nagy úr. én is inkább a "gyomlálást" választottam és nem egy tiszta rendszer telepítést, de tisztában vagyok vele h ezáltal kicsit lassabb lehet a rendszer. biztos megmaradt pár beragadt felesleges szolgáltatás.
nem értem miért nem lehet kiválasztani a plusz dolgok közül ki és mit szeretne feltenni
biztos nem lenne ez olyan bonyolult megoldás a gyártó részéről.
-
Pierre75
senior tag
Amikor vettem a gépet, direkt előretelepített win7-tel akartam, elkerülendő a driver mizériát. (Ha visszaolvasol, látnád milyen sokszínűen lehet(ett) szopni.) Nyilván emögött lehetett hozzá nem értés, rosszul választott driver, miegymás. Ettől meg akartam kímélni magam, meg ugye a tiszta sw öröme...
Teljesen igazat adok neked, a sw-ek döntő része felesleges vagy ingyenes alkalmazással kiváltható. Csendesen teltek az órák, némi túlzással, míg minden számomra fölösleges automatikusan induló vackot kiszedegettem, töröltem.
Vagy épp gyárilag nem is teszik fel. Jó példa erre a dvd-író bántóan erős működési hangja, amit egy sw-rel lehet szabályozni, erről a Toshiba úgy gondolta, találd meg magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Janou