- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Krystal_s #8428 üzenetére
"én megvettem egy Toshiba gépet és elvárnám a minőséget."
Te egy olcsó gépet vettél. Csodák nincsenek, ha valamelyik részegység minőségibb, akkor valami másnak az árán spórolni kell.
Ha a notidba tesznek egy minőségi akkut, és emiatt 15e Ft-tal többet kellett volna érte fizetned, akkor most nem Toshiba notid van."az h ki gyártja tök mindegy ,mert ők ezzel forgalmazzák azaz ,ha szar vagy gyenge vmi főleg, ha még tudnak is róla, akkor igenis mondhatjuk azt ,h nem fektetnek elég hangsúlyt az akksi minőségére. "
Egyre többen vesznek notit az asztali gép helyett, és szinte ki sem viszik a lakásból. Nekik például olyan mindegy az akku minősége."1 év után pár % romlás lenne az elfogadható. ahogy ez a legtöbb normális akksinál szokott lenni."
Nem az évektől függ, hanem a töltési-kisütési ciklusoktól.Egyébként mivel méritek a %-okat?
"enyémben is Compal 60480mWh van ki tudja milyen cellákkal"
Az enyémben pedig nincs gyártó feltüntetve, csak annyi, hogy a cellák Japánban készültek, a tokozás pedig Kínában. -
JOEPAPA
tag
válasz
Krystal_s #8428 üzenetére
Ezeknél az új akkuknál már az elektronika számolja a töltések számát ha jó tudom, szintén ha jól tudom az akku robbanásveszély stb re hivatkozva 10-90 százalék közé korlátoz...
remélem nem jól gondolom, hogy a noteszakku lett a nagy lehuzós biznisz, mit a nyomtatóknál annó a nyomtató ára volt döntő, aztán a patronok...és most a chip es patronok...remélem nem,
de tudom igen az elektronika fogja számolni az élettartamot hiába használód jól, letilt pl 500 töltés után és kuka, vagy hack, hiába jók a cellák az elektronika megoldja, kelljen venned, vagy a szervízbe pénzt fizetned...
nekem az első ilyen nagy lehuzós biznisz pofáraesésem a canon i250 es waste ink tartály megtalt üzenet volt egy évtizede kb...ott is elektronika számolta a nyomtatott lapokat és letiltotta a nyomtatót, hogy szervízdíjat fizess, bár azt ki tudtam free resetelni, vagy 10x amire tényleg széthullott a nyomtató...
Ez jó és rossz hír, hiszen ezekszerint a gépek ára esni fog (mint a nyomtatóké), akár jó teljeítményű gépek is jönnek ingyen, csak akkut vegyék tonnaszám milliárdokért...
Nekem a 4 éves aspire ben AS07B31 es van, az még talán nem ilyen, vagy igen...hm...
De legalább Sanyo az pedig tapasztalatom alapján (Eneloop) tudott (felhasználónak is jó üzlet típusú) akkukat gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest