Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

válasz StoneBridge #1104 üzenetére

Bocs, de a sok power saveres üzenet között elveszett a tiéd :DDD
    Nah, akkor a cumó olyan 50 ezer körül van...
    Most néztem a MM Árkádban ezt a hangfalszettet, de már nincs- azaz: az új modell ugyanez, csak fekete és 31 ezer ft.... Nah, mindegy, nekem így első ránézésre bejön ez a szett, és ahogy emelgettem a mélynyomót, jó nehéznek tűnt!
    Amúgy mekkora a teljesítménye a szettnek (mély és a többi?)
    Ill, lehet láma lesz a kérédés: de az 5.1-es rendszert min keresztül csatlakoztatod a hangkártyához? Sejtem, h nem jack... :DDD
    Most ennek a hangkártyának a 7.1-es változatát láttam 21-ért valahol... Akkor az nem rossz ár...
    Mekkora a rendszer hangereje? (a ház azért összeborul től, nem?) Illetve milyenek a mélyek? (Az említett, szerény 20 wattos Logitechnek hiába van saját erősítője, elég gyengék a mélyek...)
    Egy ismerős azt a tanácsot adta, hogy az ilyen rendszereknek nem sok értelme van, azaz leginkább 100 ezer HUF felett gondolkodjunk ilyenekben, és inkább vegyek egy brutális 2.1-et és azt kössem simán, hangkártya nélkül a gépre- pl valamilyen Logitech vagy Klipsch (mondjuk Logitechnél a high end 2.1-es cumó az egy 200 wattos szett, a Klipsch meg összesen kétfajta 2.1-es rendszert árul...
    Logitech: [link]

Klipsch: [link] )

Igazság szerint, zenehallgatásra, ill. filmnézésre megéri venni egy 5.1-es rendszert? (nem túl sok gyári DVD-m van, inkább írott filmek...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés