Új hozzászólás Aktív témák

• bdany89

csendes tag

üdv!
    Van egy közel egyhónapos satellite pro l300-20l típusú gépem. Szerencsére már túl vagyok a driver keresgélésen és integrálgatásokon. Minden mükszik úgy ahogy kéne. Egyedül egy bajom volt csak vele, méghozzá az, hogy habár integrált gma4500m grafikus gyorsító van benne, azért szerintem 1280x800-as felbontáson és közepes grafikai beállításokkal elkéne vinnie szaggatás nélkül egy Need for Speed Underground 1-et vagy egy Eastern Road GP( Skoda racer :D )-t. Az Overspeed nevű autókázós gagyi játékot is próbáltam, de az is tiszta szaggatás. Gondoltam biztos keveset eszik memóriából a vga, ezért letöltöttem a legújabb intel oldalon elérhető vga chipset drivert hozzá és fel is tettem(verziószáma: 6.14.10.5039) . Ezzel a driverrel már betudtam állítani a grafikus illesztőprogram memóriaigényét magas szintre. Eztuán is tiszta lagg minden játék. Ez normális szerintetek? Mégegyszer hangsúlyozom minden alapon van játékoknál(és ált 1280x800 v. 1024x768-as felbontáson tesztelem őket). Előre is köszi a hozzászóláskat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés