Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz #04441088 #11718 üzenetére
Szia!
Ahogy néztem a lapost, ez is olyan anyagból készült, mint a többi L850-es. Nekem L850-13M van.
Tapasztalataim:
- touchpad mellett jobbról és balról ha megnyomod a műanyagot, ropog
- billentyűzetet tartó műanyag valami mozog
- a kijelző hátoldala, avagy ahol a Toshiba felirat van ujjnyomásra behorpasztható (természetesen nem látszik meg rajta vagy ilyesmi, de eléggé gyenge anyagra vall)
- játék közben a ventilátor furán működik, ha bemelegszik a gép (ez lehet régi BIOS gond, azt nem frissítettem még)
- csak gyári Toshiba VGA driver ajánlott hozzá, amit nem szoktak frissíteni (persze lehet rakni AMD-t is, de nekem azokkal általában szarás van)
- gyenge az üzemideje (pontosan nem tudom, de olyan 3 óra körül van)Összességében jó laptop, de ha játszani akarsz, venned kell mellé egy hűtőt is mindenképp. Arra a Cooler Master CMC3 modelljét ajánlanám.
Ez az első laptopom és megmondom őszintén, nem vagyok vele elragadtatva. Nagyon vigyázom, de még így is sűrűn járok ide kérdezni. A szobatársam Dell-je szerintem sokkal komolyabb vétel volt és jobb is.[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs