- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Közbe leléptem az országból, ios-en meg nincsen teszt...

Szóval nekem még másfél hete 2 problémám volt a játékkal és mind a kettő a loothoz kapcsolódik.
- lvl56-tól lvl67-ig (odáig vittem) egy darab upgrade loot se esett. De tényleg semmi. Csináltam az endgame mapozást és a legendaryk is sokkal rosszabb statokat adtak mint a jelenlegi gearem volt.
- Van a dropnak animációja/késleltetése, emiatt mire kiesik a mobokból a loot addigra 3 képernyővel odébb voltam és mindig vissza kellett menni. Ez nagyon zavaró volt számomra. Persze lassabb buildeknél ez nem probléma.
Összességében remek játékot raktak össze, rengeteget loptak PoE-ból és Diablóból is. Az előbbiből főleg és teljesen pozitiv lett a vége. Craft, skinek, endgame mapozás...
Párom telefonján gyüjtötem a napi bonuszokat meg mentem egy mapot, csak hogy teszteljem milyen az irányitás. Összességében borzalmas.
Telefonra találták ki a játékot, de számomra játszhatatlan, főleg zoom zoom buildel. Nagyon jó döntés volt, hogy PC-re is kihozzák és remélem lesz egy nagyobb játékos bázisa és nem pusztul ki. Nagy kár lenne érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs