Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem ugyanez a 2 problémám van a játékkal.
Lehet kapunk open betára ingyen autolootot, de ez még nem fix, hanem csak volt ilyen pletyka.
A jobb cucc szerzése egyre nagyobb gond, ahogy haladunk előre. Én egy ideje szinte csak az aukciós házból tudok jobbat venni (vagy vehetnék, de nincs rá keret).
Van akinek több millió a dps-e, másnak 100k a defense. Szóval van hova fejleszteni a karit, csak megkell találni az utat hozzá (cuccok, talentek, skillek, traitek variálása leginkább).
Kraftolásba nem tudom mennyi potenciál van, mert eddig nem igazán használtam, hanem a kész cuccokat hordom.
Ami most még gond nekem, hogy nem nagyon vannak buildeket taglaló oldalak, videók és így csak apró lépésekben tudok fejleszteni. Hozzászoktam, hogy valami oldalon kilesem a megfelelő buildet, aztán az alapján felépítem a karit, de itt csak saját kútfőre fejlesztek, ami egyrészt szórakoztató, másrészt viszont nem túl hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- További aktív témák...
- 58.5 mm full fém tamper
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest