Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Egy sima modemnek elvileg nincs IP címe (mint egy switch-nek, annak sincs), ha modem üzemmódba kapcsolod a szolgáltató routert, akkor utána azért nem lehet elérni. Neked ezzel a route modem IP-vel sikerült elérned PPPoE passtrough-os modem-routert? Azért kérdezem, mert ha igen, akkor ezeknek a hibrid eszközöknek elvileg akkor megmarad az IP címe valahogy.
Azt viszont nem értem, hogy miért kell másik hálózatban lennie a modemnek, miért nem jó, ha marad az 1.1-en, routert meg beállítod 1.100-ra pl. Mert főroutert és alroutert így kell beállítani és ezután összekötni a LAN portjukat. Így látható mindkét router webfelülete is.
Én anno rákötöttem a szolgáltató által adott eszközt közvetlenül PC-re. Másik router nincs, fix 1.100 beállítva PC-n, 1.1-en elértem a szolgáltató eszközt, átkapcsoltam PPPoE passtrough-ba, ezután már nem értem el a szolgáltató eszközt 1.1-en PC-ről. Innen tudtam, hogy modem üzemmódba kapcsolt a szolgáltató eszköz. Ezután szoktam rákötni a routert. Az összes szolgáltatónál így kapcsoltam át, és mindnél működött eddig szerencsére.
Ezt a route modem IP-t eddig nem ismertem, ezért kérdezem, hogy működik-e. Én most kipróbáltam, mert emlékszem az eszköz IP címére, és nem működik, pedig másik hálózatban van/volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi