Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

egyébként annak van jelentősége, hogy mekkora sebesség jelenik meg a wifis beállításoknál a laptopon?
    mert az első csatlakozáskor megvolt az ac-s eszközzel a 866 (ez a maximuma) a W1800R tendával , de jöttem, mentem, alvó állapot, újraindítás, újrakapcsolódás, a helyek nem változtak, a rúter beállításai és helyei nem, de mostanra már csak 500-600 környékén mozog...
    a valós max egyébként eddig 320 megabit volt másoláskor, de azóta ez csak 250.
    múlik itt valami a fw-en is, próbáljak meg a shibby helyett pl. egy victeket? az advanced tomato felülete nekem csak ie alatt jelenik meg, se chrome se pale moon alatt nincs értékelhető weblap felület, volt még valami verzió, amit próbáltam, de szó szerint kínai menüs volt. a victeket nem próbáltam.
    vagy itt ezek a wifi driverek ua. és igazából felületben van max eltérés a különböző tomato verziók között?
    nagy kedvem nincs új fw, alapállapot, újrabeállítás kombóhoz, ha igazából ezek változatlanok és ugyanezt kapom. nagy jelentőségét nem érzem, csak kicsit zavar, ha valami nem megy maxon, amire most épp beáldoztam több mint 20k-t összesen :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés