Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Föladtam.
Utána olvastam ennek a port taggelésnek. Ha jól értem az a lényege, hogy több VLAN is megy 1 ethernet porton keresztül (trunk), és ezt a VID-val azonosítják hogy melyik-melyik VLAN (ilyenkor kell taggelni).
Betaggeltem, a VID azonos volt (2), de még ip-t sem kapott a másik (szintén betaggelt, VID 2-es) eszköz. Az admin felületet sem tudtam elérni a kliensnek adott fix ip-vel (mindkét alhálóval próbálkoztam), wifin tudtam csak visszaállítani mindent.
Egyébként a default-nál a csillag mit jelent? [link] (nem ezt a beállítást használtam egyébként)
Azt nem értem, hogy ha az üzleti switcheknél lehet vlanolni (oké, nem ez az árkategória) ami ugye nem router, akkor itt miért nem lehet az ap-knál?
Szerk: Baj, ha nem egyezik a vlan és a vid szám? Vagy esetleg baj egy bug miatt, ha túl kicsi?[link][link]
Arra emlékszem, hogy a 132-estől kb a 138-asig elég bugos volt a vlan. Itt is egy bizonyíték (csak ez nem tudom melyik verziónál van)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Silent Hill 2 teszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ArchiCAD és Artlantis topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Silent Hill f teszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos autók - motorok
- BOINC: compute for science
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Samsung A16 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest