Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .OM.

aktív tag

válasz daveoff #9831 üzenetére

Köszi midnenkinek a segítséget!

A kártyát 63 'C-nak írja GPUZ, a gépben nincs 30 fok se, a venti automatán 70%-nál gyorsabban nem fúj. Persze lehet, hogy a hűtés a VRAM-ot nem takarja, nem tudom.

A 3 GB RAM-ból 2,7-et eszik maximum.
    Próbáltam alacsonyabb felbontáson, szintén ez a hiba.

Ez a pálya és ahol a szelepeket kell elzárni szinte mindig bebugol. A többi nem. DZ soha.

Más játékoknál nincs ilyen hiba, pedig a moddolt Skyrim vagy Fallout 4 jobban terheli a gépet és betüölti a teljes RAM-ot. GTA5-ben, vagy bárhol máshol sincs.

A patch után közvetlenül nem volt ilyen probléma, illetve tegnap is sikerült kicsivel később a orosz konzulátust bevenni, pedig ott 1 órán át püföltük az ellent, lényegesen több effekt-el. Ha messzebb megyek és vissza, elmúlik. Ha teleportálok és visszafutok, elmúlik.

Gyakorlatilag mindig van a RAM azon a területén adat, mégis csak néha jön elő a bug. A játék soha nem fagy le, vagy omlik össze, akadni sem szokott, vagy lassulni a betöltés, pegid RAM hiba vagy túlmelegedés miatt ilyen hibákat is kéne vétenie.

Amit megfigyeltem, hogy a fegyver zoom-olást követően száll el mindig.

Bár van esély arra, hogy van olyan effekt, ami csak ezeken a pályákon fordul elő, és az megfekteti a kártyát valami gyengébb alkatrész miatt, de túl drága volt ahhoz, hogy ne a játékot hibáztassam.. :)

Köcsög Ubi! :W

• Sebestyen01

őstag

válasz daveoff #9831 üzenetére

Vga... jobb esetben tuning miatt van, rosszabb esetben tulmelegedett a vram, vagy mar degradalodott ! :(

Új hozzászólás Aktív témák