- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Ez az 576. Soha többet tőlük nem rendelek.
Még akkor rendeltem a goldomat, mikor kivolt írva, hogy jár a póló meg sapi. Aztán nem hívnak telefonon egészen megjelenés előtt 1-2 nappal(ig), mikor is - akkor se telefonon - hanem emailen jön egy értesítés, hogy csak gumikarkötő jár. Mondom: na fasza, de mindegy, nem az a fontos. Aztán megjelenés napja előtt este már a sok 576 csalódásos komment után úgy határoztam én is törlöm a rendelésem. Meg is tettem emailben, amiben azt is megemlítem, hogy fel se hívtak egyszer sem a rendeléssel kapcsolatban(pedig az első értesítő mailben ez van leírva) és túl sok rosszat hallok róluk, valamint nem bízok benne, hogy megérkezik megjelenés napján, amire szabit vettem ki. (Hogy átvehessem és ne a postán vagy tudom is én hol kössön ki). Erre jön a válasz: kolléga már keresett telefonon csak nem voltam elérhető, valamint emiatt csak szerdán tudták volna leszállítani a cumót. Telón nincs nem fogadott hívás, bár mindig nálam van és mindig hangos, tehát kamuznak vagy szimplán hülyék. A megadott számomat is ellenőriztem, minden rendben vele. Vannak ezek olyan mocskok, hogy még felvállalni se tudják a hibájukat. Namost kérdem én: egy ilyen mondhatni jól ismert név, mint az 576, hogy a fenébe engedheti meg magának ezt a hozzáállást, vagy nem is tudom hogy mondjam. Kommunikáció zéró, aztán még kamuznak is, kiszállítást nem tudják időben intézni, ígéreteikhez nem tartják magukat. Oké mondhatjuk, hogy irdatlan mennyiségben érkeztek rendelések és emiatt jól összekuszálódtak a dolgok, a weboldalon se frissítették időben a rendeléshez járó cuccok meglétét, rendben. De 1. Ez a dolguk, ezért kapják a pénzüket, oldják meg, én is tudom milyen mikor sok szar ömlik a dolgozóra, de minimum lecseszés a jutalmam, ha nem oldom meg, 2. Legalább elnézést kérhetnének, ha már több tucatnyi vásárló bizalmával játszanak.576? Soha többet és senkinek sem ajánlom. Ha nem hisz a fentebb irtabbaknak, olvasson vissza a 5500-6000 kommentek között. Teli van 576 "kössz a semmit" tapasztalatokkal.
Bocs ezt ki kellett írjam magamból. -
RazoR
veterán
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. E-maileztem egyet reggel az 576-al és nekem is azt mondták, hogy a goldhoz nem jár. Mondtam én is hogy pedig az oldalukon úgy volt feltüntetve hogy jár, meg mikor átvettem és kérdeztem az eladót ő is mondta, hogy majd küldik a kódot. Szerintük valami félreértés történt... Hát köszi...
-
.LnB
titán
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Én is goldot vettem és én sem kaptam tőlük semmilyen kulcsot. De a játékban megkaptam mindegyik kinézetet ami létezik. Itt páran írták, hogy az agent origin (elméletileg US only) kulcs miatt kaptuk meg mégis.
A helyedben én is baromi pipa lennék, mert nekem is az a szett tetszik legjobban.1800ft-ért van G2a-n kulcs hozzá. Bár ezt csak írom, elég gáz, hogy ennyiért árulják.
Rájuk írok én is hátha nekem küldenek. Ha igen akkor neked adom.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest