Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Telda

addikt

válasz .LnB #6006 üzenetére

Engem pont hogy a DZ az, ami nem érdekel :).
    Pedig valahol reméltem, hogy nem a pvp-vel akarják a játék szavatosságát garantálni.

• sagem

addikt

válasz .LnB #6006 üzenetére

Én sok mindenben egyetértek veled, de itt nem az UBI a hibás, hanem mi, akik előrendelünk minden játékot, mert azt mondták, hogy jó lesz:) Régen ez úgy ment, hogy megjelent a játék, megjöttek a tesztek, majd jöttek a vásárlók. Vagy nem jöttek, mert kiröhögték a játékot. Most meg..előrendelésben rekordot döntenek eladásban..Érted, pénznél vannak, úgy hogy szép képeket/videókat, meg -max- egy demot tettek még csak le az asztalra. Lehetne jobban csinálni, de minek? Majd a második részben. Régen max 1-2-3 újságot tudtak megkenni, hogy jó tesztet írjanak róla, de ez nem sok mindenre volt elég, szépen bele is állt a földbe egy-két kiadó, meg nagy dérrel-durral beharangozott AAA cím. Most, gyakorlatilag az EA/UBI féle bukták nem is igazi bukták, mert nem veszteségesek.. És akkor még ott van a Kickstarter/Steam Early Access, ami még rosszabb, mert sok el sem készül vagy csak egy nagyon-nagyon kiherélt verzió lesz belőle, de tőled elvárják, hogy megfinanszírozd a nem számon kérhető ígéretüket. Előre.

Kiadóként biztos mi is ezt csinálnánk sokan:) Aztán majd ha kipukkad az előrendelési lufi, akkor talán visszatér minden a régi kerékvágásba. Kijön a játék és sz@r? Így jártatok, lehet keményen akciózni, mert kutya nem fogja megvenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés