Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán

Erre írni akartam valamit, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy nem kezdek el régi dolgokon rágódni, inkább egy kis statisztika:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játék megjelenéséig: napi átlag 11 komment
A játék 1. évében: napi átlag 78 komment
A játék 2. évében: napi átlag 36 komment
A játék 3. évében: napi átlag 18 komment (jelen napig)
Ki lehet számolni, hogy mi lesz a vége
Én is még frissítgetem az összefoglalót, de kb tényleg a kutya se olvassa, még az újak sem ne hogy a régiek.
Pedig rohadt sok új játékos van (persze nem a PH-ról), tegnap előtt a Terminálban kb 10 játékost számoltam össze, akinek ilyen 50-300 pont körüli érték volt a nevénél, meg is voltam lepődve, hogy mennyien kezdtek bele, vagy csak valahol ingyen promóban lehetett a játék.Ha már összefoglaló, a múltkor direkt beletettem egy kis "kötekedést", de senki sem jött, hogy ez mégis mi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már korábban töröltem, ne keressétek, pedig heteken (1,5 hónap?) keresztül fenn volt
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg mindenkibe belekotok