Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Ha poén volt, akkor ezt most rosszkor lőtted el. Főleg, amikor az ember agya füstöl, hogy mit csináljon ezzel a szemét játékkal, hogy ne szívassa meg időnként, pontosabban gyakran. Van elég baj a saját bénasággal, nem kell, hogy a HW besegítsen.
Másodszor... Akkor igen megtévesztően tudsz írni, mert nekem bizony ez jött le.
Jól átvertél!Harmadszor én is jó eséllyel úgy gondolom, hogy nem őriztünk együtt libát, de nem is én kóstolgattam a másikat, + jó eséllyel nem vagyunk egy generáció. A stílusról... hidd el, nagyon visszafogott és cizellált voltam. A véleménnyel meg nem lehet mit kezdeni. Mindenkinek van, így nekem is, itt ezt sajnos tűrnöd kell.
Negyedszer... A f@sz méregetésről annyit, hogy vannak itt jó páran, akik szándékosan nem írják tele a lapjukat, hogy milyen hardverral nyomják, mert nem kenyerük a dicsekvés, meg nem ettől lesz nagyobb az egójuk, meg nem akarják demonstrálni, hogy nekik mire fussa, vagy éppen nem fussa. Amit a srácok idecitáltak, azt - szerintem - puszta segítő szándékkal tették, és nem azért, hogy kinek van hosszabb. Ugye nem sértődsz meg, ha azt mondom, mindenki magából indul ki.
Vagy nem tetszik ha "poénkodom"? 
Legutoljára az én HSZ-em után poénkodtál. Innentől kezdve megszólítva éreztem magamat. Én meg szeretem tisztázni a dolgokat. Istenem, mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, nem?
Az biztos, hogy kiváló politikus lennél, mert annak ellenére nem válaszoltál a kérdésemre, hogy kétszer tettem fel. Inkább mellébeszéltél.
De jól van ez így, felejtsd el!Javaslom, hagyjuk abba!

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jól átvertél!
Vagy nem tetszik ha "poénkodom"? 
De jól van ez így, felejtsd el!