Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

válasz RazoR #48678 üzenetére

Ha poén volt, akkor ezt most rosszkor lőtted el. Főleg, amikor az ember agya füstöl, hogy mit csináljon ezzel a szemét játékkal, hogy ne szívassa meg időnként, pontosabban gyakran. Van elég baj a saját bénasággal, nem kell, hogy a HW besegítsen.

Másodszor... Akkor igen megtévesztően tudsz írni, mert nekem bizony ez jött le. :) Jól átvertél!

Harmadszor én is jó eséllyel úgy gondolom, hogy nem őriztünk együtt libát, de nem is én kóstolgattam a másikat, + jó eséllyel nem vagyunk egy generáció. A stílusról... hidd el, nagyon visszafogott és cizellált voltam. A véleménnyel meg nem lehet mit kezdeni. Mindenkinek van, így nekem is, itt ezt sajnos tűrnöd kell.

Negyedszer... A f@sz méregetésről annyit, hogy vannak itt jó páran, akik szándékosan nem írják tele a lapjukat, hogy milyen hardverral nyomják, mert nem kenyerük a dicsekvés, meg nem ettől lesz nagyobb az egójuk, meg nem akarják demonstrálni, hogy nekik mire fussa, vagy éppen nem fussa. Amit a srácok idecitáltak, azt - szerintem - puszta segítő szándékkal tették, és nem azért, hogy kinek van hosszabb. Ugye nem sértődsz meg, ha azt mondom, mindenki magából indul ki. ;) Vagy nem tetszik ha "poénkodom"? :DDD

Legutoljára az én HSZ-em után poénkodtál. Innentől kezdve megszólítva éreztem magamat. Én meg szeretem tisztázni a dolgokat. Istenem, mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, nem?

Az biztos, hogy kiváló politikus lennél, mert annak ellenére nem válaszoltál a kérdésemre, hogy kétszer tettem fel. Inkább mellébeszéltél. :D De jól van ez így, felejtsd el!

Javaslom, hagyjuk abba! :)

Új hozzászólás Aktív témák