Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Uolsó frissítés: 2018.10.10 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

alibiman aktív tag válasz  arnikusz

üzenetére arnikusz

üzenetéreIgen, most összeraktam papíron, a mostani cuccokkal ezt lehet: Persze merülnek itt fel kérdések. Pl. az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a nagyobb tár esetében nem jobb-e, ha a CHC / CHD helyett újratöltési idő és rpm van, vagy pl. a gonosz is csak egy darabig él, talán jobb a kérlelhetetlen vagy a fogékony. Nekem most kérlelhetetlen / halálos páros van a Houson, de talán gyártok egy MP5N-t (kell sok alkatrész) ami kérlelhetetlen / halálos / fogékony v. gonosz van v. ádáz van. 5% RPM növelés: Egy "párbaj" kb. 5-10 mp-ig tart. Legyen 5 mp. és House, 19 800 seb / skuló. Alapsebzés 5 mp. alatt 850 RPM esetén 1 402 499 
 +5% RPM, azaz 892,5 esetén 1 472 625A különbség kb. 4 skuló 5 mp alatt, de ez sebzésben 79 200 (70 126). Egy ragacsnak van kb. 380 000 életereje, ez tehát kb. az ötöde, ami szerintem nem kevés, ha azt vesszük, hogy 5 mp. 20%-al több életet lehet levenni. Ez persze mind csak elmélet és okoskodás. A gyakorlatban ez a különbség rögtön elenyészik, ha a célpont picit ügyesebben mozog, taktikázik, stb. Vica-versa. (Időközben Anonymous is írt, na mindegy.  Az Ádázt természetesen kihagytam, mert nem nagyon játszik) Az Ádázt természetesen kihagytam, mert nem nagyon játszik)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az Ádázt természetesen kihagytam, mert nem nagyon játszik)
 Az Ádázt természetesen kihagytam, mert nem nagyon játszik)