Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

válasz Gaeb92 #46433 üzenetére

Sírásról nem volt szó. Mi több, a játékra ki kéne függeszteni a Sírás nincs! táblát. :D Én pusztán az értetlenségemet fejeztem ki a frusztráltságod felett. Mert az sütött belőled. Akarsz róla beszélni? :) Mengelkét is hosszasan meghallgattam, és tulajdonképpen meg is értettem. fontos megismerni a másik álláspontját, helyzetét.

Amiatt sem panaszkodtam, hogy berugóztatok, hiszen, ahogy írtam - ez a DZ. Sőt, tulajdonképpen még az is tetszett, hogy 2v2-ben beindultál, később meg 1v2-ben is. Ezt vagányságnak tartom.

> ha jól emlékszem azért még a 60% át a táradnak belém engedted, az más kérdés hogy annak is a 80% a falba ment....

Ez még akár lehetett így is, hiszen nem számoltam, amennyit táncoltál, sok skuló mehetett pocsékba, ez ilyen. A matekkal van egy kis gondom, hiszen a House-ba 65 skuló fér, ennek a 39 a 60%-a, és ha ennek a 80%-a falba ment, akkor át kéne néznünk a cuccodat, mert - ezexerint - 9 skuló leterített. Az nagy baj! Jó, most csak lovagolok a szavakon, ezt te nem szó szerint értetted. :) A lényeg az, hogy ott, akkor én a kezdő, névtelen senki lenyomtalak 1v1ben. Úgy, hogy tárazással kezdtem, erre fel is hívtam a figyelmedet, én nem táncoltam, mert nem szoktam (még nem vagyok elég ügyes) azaz volt lehetőséged bőven.

Ha te fektetsz meg, akkor sincs semmi. És ez bármikor megtörténhet, hiszen a történtek ellenére nem állítom, hogy én vagyok a "jobb". Csak azt mondom, ott, akkor nekem sikerült. Majd legközelebb meg fordítva lesz. Én ebből nem csinálok presztízs kérdést, mindig is tudtam veszíteni, sőt abból sokat tudtam meríteni.

A "vihogó" valszeg én voltam. Amikor megtámadnak, ezzel fejezem ki örömömet, hogy nocsak, valaki játszani akar velünk/velem. Egyszerűen élvezem a dolgot. Persze vannak szituk, amikor nem őszinte a mosolyom, keress vissza a HSZ-eim között!

A táncoló kollégának, akit te 3v1 zsebre raktál, nincs mikrofonja, A csapásmérő társam, akit első körben nem tudtál lelőni, meg nem szokott vihogni. Ő komoly ember. Én szoktam végig vidámkodni a PvP-t, mert jó mókának tartom akkor is, ha esek / kelek. Egyéb megjegyzéseim meg a masszívan tapintható szociológia gondokra utalnak.

A káromkodásról kisebb szösszenetet írtam lejjebb, mint látható, azzal önmagában nincs bajom.

> Ha nem tetszik/béna vagy dz hez az underground meg a wave meg a nem tudom mi pont nektek való

Nem tudom, hogy miből következtetsz erre. Egyébként meg örülök, hogy kommunikálunk. :)

Új hozzászólás Aktív témák