- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46437 üzenetére
Én kb erről beszélek, hogy azért mert a játék így beszél, vagy mert az online névtelenség és arctalanság mögé le lehet bújni, sokan úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek (csalás, glitch, makró) és még inkább mondhatnak a másiknak, pedig ha esetleg szemtől szembe lennének, akkor meg behúzott farokkal húzna el esetleg.
Van (vagyis inkább lett) egy ismerősöm, eladtam neki egy korábbi monitoromat, egyébként online nagyon sokat gamel főleg BF4/COD, telefonon egyeztettünk párszor, de roppan pozitív benyomást keltett, tök normálisan kommunikált, tisztelettel minden egyéb. Megvolt az adásvétel, bejelölt FB-on, hogy ha valami lenne a monitorral, akkor tudjak segíteni a garanciát intézni, mivel 5 év gari van a monitorra, Na ekkor láttam meg, hogy a tök normális viselkedés mögött ki is van valójában: egy kb hegyomlás nagyságú izomhegy tetovált készenlétis rendőr.
Szóval sosem tudhatja az ember, hogy mikor kivel keveredik össze, még jó, hogy a monitor az tökéletes voltNem az az igazán erős, aki a másikat le tudja győzni, hanem aki saját magán erőt tud venni.
-
Gaeb92
újonc
válasz
alibiman #46437 üzenetére
A matek látom nem megy, de ahogy elnézem a mondat elemzés sem, legközelebb olvasd át többször amit ír az ember. (a tárazás előtti tevékenységedet írtam le, miközben a nomádod proccolt). A "vihogó" cimbid még bocsánatot is kért, miután jeleztem neki hogy még mindig 3 an vagytok én meg egyedül, és ezért célszerű futnom taktikai okokból.
A mondataid, meg az ingame voice chat dumád, ahogyan előadtad magad, kicsit ellentmondásos azzal, ahogy itt jópofizol.
"Na jó tárazok (megengedem hogy megölj) megölhetsz".
Mostanában volt szerencsém mengelkével rugózni, és pont ez volt a poén benne, hogy a hozzád hasonló fake pszichológusokon röhög az ember, illetve azokon akik üvöltenek miatta a mikrofonba.
Majd egyszer talán megérted, és nem keresed az értelmet minden cselekedet mögött, de amíg ez meghaladja a képességeidet, addig menthetetlen vagy
Viszlát a DZ ben
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest