Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Tegnap összevissza farmolgattam a Dvisionban, pár bosst, pár HVT-t, meg célpontgyűjtős küldetést csináltam.Kaptam három exot, egyet az egyik bosstól, egyet bónuszként, egyre meg már nem emléxem hol, valamint három CF cuccot. Az exok kuka, a CFek talán még jók lehetnek. A kérdésedre válaszolva, igazából nagy szabályszerűséget nem lehet felfedezni, hogy mikor, hol kapsz CF-et. Menni kell, aztán esik valahogy.
Elmentem a DZ-be is kis terepszemlére, meg kitapasztalni a helyi bossokat. Jó párat lemészároltam, semmi értelmeset nem dobtak.Pedig tegnap többet toltam a DZben, mint kint.
A DZs farmolással kapcsolatban volt pár (nekem új) élményem. Volt valami lezárt dobozom, gondoltam kimentem. Pont volt egy kimentés, jó időzítéssel odaszaladtam, hogy az utolsó pár mpben felakasztom, Nyüzsögtek ott páran, gondolom, akik hívták. Kivártam az utolsó pár másodpercet, odaszaladtam felakasztottam. Na ezek meg berugóztak, és lenyomtak egy pillanat alatt. De már nem tudták a cuccomat elvenni. Estemben még láttam, hogy az egyik csákó valami _rus volt.
A másik, sétálgatok a DZben, az egyik nagyobb kereszteződésben egy csomóan kavartak valamit, mikor közelebb érek, akkor látom, CCCP_izék voltak, pillanat alatt berugóztak, elégtem. Biztosan boldogok lettek, egészségükre!
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezeknek orosz srácoknak valami orbitális frusztrációjuk lehet. Az, meg aki CCCP-s nevet választ, nem is tudja, miről beszél. Most nem játszhatna, ha a CCCP még létezne, de ez lenne a legkisebb baja az idiótának.
-
Nightfall75
tag
HVT boss-ok soha nem fognak CF-et dobni, csak exoticot, de azok közül is csak a szarokat (Eir, Hildur páros). A 15 LZ bosst érdemes farmolni, mert ott mindegyiknél 3% az esély CF itemre. LZ-ben jelenleg ez az egyetlen lehetőség CF farmra, illetve még a FP cache nyitásakor van 1% esély Classified-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest