Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Ha jól értem, te inkább egy szorosabb "klánosdira" gondolsz, ami nem rossz dolog, esetleg lehetne egy külön oszlop a játékoslistában, ahol jelezhetné, aki benne van (ha már létezik ilyen, sorry, rég néztem), és így tudnátok tervezettebben, hatékonyabban tolni a gémet azokkal, akik szintén erre vágynak.
A lista önmagában egyébként arra (is) jó, legalábbis nekem, hogy akár egy-egy mission erejéig csatlakozzak valakihez, akit innen ismerek. Úgyis kialakul, ki kivel haverkodik össze, kik között van meg az összhang, de "ismerkedni" kitűnő.Értem én egyébként, hogy páran mit akartok elérni, de sokunk nem vágyik egy ilyen "komolyabb", kötelezettségekkel járó játékstílusra, mert olyan a munka, családi helyzet vagy egyszerűen csak nincs hozzá kedve. Ahogy látom, ti lesztek a hardcore-abb társaság, akik jobban kimaxolják a játékot, csak ez egy másik stílus, van itt egy casual-abb réteg is (pl. én is).

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest