Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Na jó, amúgy minden hülyeséget félretéve, kapja be az ubi, de durván, tőlem ezek egy forintot nem látnak, az hótziher.
Egy egyszerű felbontás állításról beszélünk... Komolytalan. Ablakos teljesképernyősben meg nem tudok felbontást állítani, ez is szupi, ablakos módban meg a kép közepére rak egy 5x5 centis képet, játszak azon. Köszcsi.
Az xml-t átírva(és írásvédettre állítva) meg teljeképernyős ablakban futtatja szintén full hd-ban, tök mindegy, mit állítok be.(szóval most már az sem jó)Elfogyott minden ötletem, ennyire szar kódot, hogy lehet kiadni? Még csak nem is egyedi a probléma, tele van vele a net =/
Közben meg egy doom(2016) 60 fps-sel megy, betonstabilan, mindenféle fagyás nélkül. DA inquisition szintén, de sorolhatnám estig.
Na mindegy srácok, én megpróbáltam, akartam, tetszene is, kifizettem volna, de így kuka

Kösz az eddigi tanácsokat!
Szrk.: amúgy végiggondolva, egy ubisoft-os címet nem tudok, ami hibátlanul ment volna a nagy többségnek, mindenféle probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pánik a memóriapiacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest