Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz persil #37148 üzenetére

Na jó, amúgy minden hülyeséget félretéve, kapja be az ubi, de durván, tőlem ezek egy forintot nem látnak, az hótziher.

Egy egyszerű felbontás állításról beszélünk... Komolytalan. Ablakos teljesképernyősben meg nem tudok felbontást állítani, ez is szupi, ablakos módban meg a kép közepére rak egy 5x5 centis képet, játszak azon. Köszcsi.
    Az xml-t átírva(és írásvédettre állítva) meg teljeképernyős ablakban futtatja szintén full hd-ban, tök mindegy, mit állítok be.(szóval most már az sem jó)

Elfogyott minden ötletem, ennyire szar kódot, hogy lehet kiadni? Még csak nem is egyedi a probléma, tele van vele a net =/

Közben meg egy doom(2016) 60 fps-sel megy, betonstabilan, mindenféle fagyás nélkül. DA inquisition szintén, de sorolhatnám estig.

Na mindegy srácok, én megpróbáltam, akartam, tetszene is, kifizettem volna, de így kuka :(

Kösz az eddigi tanácsokat!

Szrk.: amúgy végiggondolva, egy ubisoft-os címet nem tudok, ami hibátlanul ment volna a nagy többségnek, mindenféle probléma nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák