Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Köszönöm.

Mostanában leszoktam a fényképezésről, meg a mappa tartalmát szelektáltam, kb.6000-et töröltem.
Fényvadász: két véglet egy más mellett nálunk is tegnap.
A csalók mellett, sok a tudatlan új játékos is.Ketten DZ (legifjabb -Pendre-
társaságában és nem poén hanem tisztelet) supplyra megyünk és pofátlanul berohanok két játékost megelőzve ( na kéne már az a Tommy Gun) kiszedem elkezdenek lőni rugók lettek és leszedtük őket, de szegényeknél kék cuccok voltak meg is sajnáltam őket és szégyeltem magam. Azt nem értem minek szednek fel kék cuccot? 
Csak láda arany és zöld meg nevesített fegyvert hozok ki a többi loot gyengus a kedvencem a nehéz tölténykivető rugós tár.
Megyünk lőszerért jönnek vissza ekkor rögtön reflexből megint lőttem az egyiket összecsuklik és hirtelen 3 teleport/speedhacker amint rugó lettem de csak 19 sec és ott örömködnek magukon.
Váltottunk szervert és lent már csend volt bementem 14 kulccsal ( nyitottam majd 10 ládát) és kijöttem 14 kulccsal.

És sajnos meg kell jegyeznem, hogy szeretem a Banshee-t , de az Alpha most jobb.
Bansheeben tovább tart a supply-k kiszedése kűlönősen DZ6 a sátorban.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

társaságában és nem poén hanem tisztelet) supplyra megyünk és pofátlanul berohanok két játékost megelőzve ( na kéne már az a Tommy Gun) kiszedem elkezdenek lőni rugók lettek és leszedtük őket, de szegényeknél kék cuccok voltak meg is sajnáltam őket és szégyeltem magam. Azt nem értem minek szednek fel kék cuccot?