Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Ládanyitáskor sajnos csak x szint felett ad lila dolgokat.
Most 23-as szintű vagyok (3x csúsztam le 24-ről.. :-// ) és most is van még amikor csak kéket ad.40-50szint felett nagyvalószínűséggel lila cucc kerül elő.
Legalábbis én így vettem észre.Woker: Na fasza. :-/
"...max azt tudod tenni, hogy flash-es sticky-t, könnygáz vagy shock gránátot vágsz alájuk.
Konzolon meg szerintem amúgy sem kell ez a mozgás bug hiszen ott már a sima, egyszerű és gyors irányváltás (azaz oldalazás) bőven elég ahhoz, hogy az aim assist teljesen használhatatlan legyen."Sokat segítettél!!!! :-)
Köszönöm!!
Csak azt nem tudom,hogy amikor ilyen harcra kerül a sor ez az írásod eszemben lesz e? :-(( -
Anonymus23
veterán
E-penis?

Lásd a múltkor egy "magasabb" szintű játékos amikor lelőttek 4v1-ben, akkor ott noobozott, emlegetve a kis szintemet, asszem valamelyik 30 körülivel voltam benn.Meg talán ehhez van kötve még mindig alkatrészek vásárlása (lvl30?
)? A terveket tudom, hogy az már nincs, régen ezért (is) érte meg, mert lvl75 felett lehetett normális recepteket venni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)? A terveket tudom, hogy az már nincs, régen ezért (is) érte meg, mert lvl75 felett lehetett normális recepteket venni.