- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
akoska07 #31605 üzenetére
micafighter X One.
akoska07 ha egyedül, ha ketten megyünk, mindig csak farmolni megyünk, soha nem vettünk részt rogue üldözésben és senkit nem lőttünk le direkt, mi amolyan báránylelkű jófiúk vagyunk, általában még segítünk is kimentésnél, ha épp ottvagyunk.
Ezért is irritáló a sok rogue. De mindegy, mondom, értem én, hogy direkt ilyen a DZ, ezért hanyagolom most egy időre, amíg nem lesz egy normális szettem. Na meg azért is, mert kevés időm van játszani 1.5 óra max egyszerre esténként, azt meg nem akarom feleslegesen elpazarolni, azzal, hogy másnak gyűjtögetek.
-
arnikusz
veterán
válasz
AR és SMG a 8% Damage bónusz miatt.
Még egy a DZ-hez, ha nem akarsz XP-t veszteni ott a 4Banshee és 2Nomáddal voltam tegnap este kedves Játékostársakkal és ment is, de a többiek sem Alpha-ban voltak ( de javítsatok ki) és jól elvoltunk, igaz, hogy nálam 22 után már csörgött a pizsi pedig csak akkor kezdődött a szórakozás.
Nem vagyok PVP DZ huszár, az 1100 órából max 300-at töltöttem bent, de csapatban jó csak, lehet egyedül is, de ahhoz a napszak is kell, 1.2-1.3-ig egyedül róttam a DZ-t de nem olyan izgalmas.
Amit Anonymus és Micafighter leírt az megszívlelendő, korábban kitárgyaltuk ilyenre csinálták a DZ-t, így kell elfogadni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Predator szett mellé én 182-es GS-ü shotit használnék oldalfegyvernek a plusz talentek (Adept, Competent, esetleg még egy predatory last hitelni a mobokat/playereket) miatt, Harmful (93R) nem kell Predatornak mert amugy is tudsz vérzést okozni. Fő fegyvernek egy jó könnyü m4, lvoa vagy AK, sebzést növelő talentekkel, amikből szerintem a legjobbak a Responsive (Fogékony?), Unforgiving (Kérlelhetetlen?) és Competent (Kompetens, nyilván ha van az oldalfegyveren akkor ez nem kell és mehet helyére Vicious (Gonosz?), Deadly(Halálos?) vagy Destructive(Pusztító?) ), másodlagos fegyvernek meg egy SMG-t (pl MP7) használnék amivel a mobokat darálnám, azon is lehet sebző talent, de egy predatory (ragadozó?) nagyon hasznos, vagy ha predatory van oldalfegyveren akkor mehet helyette a 3. helyre valami CD-t visszatöltö talent, pl Determined (Elkötelezett?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest