- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
válasz
-=Jam=- #29111 üzenetére
Én a napokban vagy 20-30 ember véleményét, megosztott tapasztalatait olvastam végig és veséztem ki. Ott szinte egytől egyig mindenki a gyors DZ-be jutást javasolta abból az okból, hogy ott már az esetek nagy részében arany alkatrészek esnek, így nagyobb eséllyel tudsz arany cuccokat kraftolni.
De persze ez ugye nem szentírás. Nekem az elmúlt 6 napba így minden nap sikerült min. 1 túlélést megcsinálni.
Meg ugye attól is függ, hogy találsz-e elég gyógyszert/fájdalomcsillapítót, hogy legyen időd.
Meg nem árt ha marad időd még egy kimentésre, mert ha úgy jár más is mint én akkor elég szopacs a helyzet: Leöltük mind a 4 huntert, erre berohant egy játékos, hozta az övét, mire azt leöltük odasietett a helihez, így nekem már nem jutott hely. Úgyhogy mehettem másik kimentésre (mivel 4-en voltunk én nem kraftoltam jelzőpisztolyt), szerencsére oda éppen időbe értem és be tudtam pattanni a helibe.Szerk:
Amúgy sikeres túlélés esetén kb 5-ből 4x MIKE-ot kapok, így nem látom az összegző képernyőt. Másnál nem jelentkezik ilyen? -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
-=Jam=- #29111 üzenetére
Így kell ezt, és szigorúan pvp-ben
Én se sietek. Tegnap kb hasonló állapotú cuccokban, sikerült megöletnem magam. De benne van a pakliban. A játékélmény kiváló ebben a módban. Az elején még rohanni kell, hogy egy alap túlélőfelszerelés meglegyen. Utána meg már szépen lehet haladni. A hideg már annyira nem számít, a cuccok szépen javulnak. Nem utolsó sorban ha már az ember rendesen fel van szerelve, és alig van túlélő játékos. Akkor már nem is lövik olyan könnyen a másikat hátba. Az elején még a nagy fejetlenségben gyorsan hullanak a játékosok. Tegnap egy srác pisztollyal kötött belém a játék elején... csak én addigra már craftoltam egy M60-ast. Értelmetlen halála volt a srácnak, személy szerint nem nyertem vele semmit. Viszont a hullákat mindig felkeresem. Egész jó dolgokat össze lehet szedni. Főleg azokból akik a DZ-ben haltak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest