Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenkye
csendes tag
válasz
arnikusz #29102 üzenetére
Szia!
Nekem szerencsém volt, és az első sikeres kimentés után kaptam egy Urban MDR-t. Nagyon magas alapsebzése van, könnyű célon tartani, mivel csak egyesével tudsz lőni vele és a szétszórt talent is elég hasznos. Famas mellé berakva szépeket lehet vele lőni. Firecrest szett mellé is jó lehet. PVE-re funolni jó, de szerintem fő fegyvernek nem az igazi. Tegnap tesztelgettük barátommal, csapatban jó, de egyedül nem biztos, hogy MDR-rel indulnék neki a moboknak. A hangja viszont király!
-
-=Jam=-
őstag
válasz
arnikusz #29102 üzenetére
Nem értem hova siet mindenki a DZ-be? 20-30 perc között minek?
Én tegnap 1 óra körül mentem be, majd bent is szépen összeraktam a max gear-t, még pár módosító hiányzott. Összeszedtem 6 nevesített bosstól a survival cache-t, aztán szépen 7 percnél hívtam a helikoptertVégül 1:53 lett a vége. Szerintem ez nem az a játékmód, ahol speedfarmolni kell, arra vannak sokkal jobb alternatívák. Ja és ez Solo egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest