- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RECSKA #26104 üzenetére
Nem jobb sajnos. Az a tegnapi azért lőtt le pillanatok alatt vele ráadásul messziről mert csalt. Aim-ot kellett használjon mert akkor halsz ilyen gyorsan ha fejre jön az összes lövedék. Màrpedig a LOVA C egy nagyon pontatlan fegyver. Nekem van mindkettőből brutal halal fogékony de az mp5 sokkal pontosabb + ad krit sebzést.
Engem úgy lőtt le messzoről 1 v 1, hogy összeestem pillanatok alatt én meg alig sebeztem rá valamit. Na ilyen nincs jelentettem is a tagot. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #26104 üzenetére
A videókban is ezt mutogatták az elmúlt hétvégén.
Nekem csak M4 van 3, azt próbálgattam tegnap PVE területen, DZ-ben csak a napi meg heti mobokat öltem m4-el, csak egy kínom volt kicsi a 65-ös tár az M60 205-215-éhez képest.
Rakhatnának dobtárat a játékba az AR-ekhez.
Mennyire hozzá lehet szokni a Rambo-hoz.Olvasom a redditen, hogy DZ1-ben piros mobtól esett Hungry Hog, na este csak DZ hátha.
Tegnap PVE boss megint dobott MP, meg 2 Caduceus, azért az irónia megvan.
A nagy vadászatban tegnap még kalibrálni se kalibráltam a Banshee-t, na este szánok rá 5 percet.Ez a lakat funkció mit jelent még nem volt hozzá szerencsém ?
Köszönöm.Egyébként meg szép eredményes napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest