- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanOSX
csendes tag
válasz
arnikusz #21467 üzenetére
Köszi!
Mikor kijött az underground utána vettem meg a season pass-t, és ott járt a tűzoltós ruha. Ami pont jól jön, mert imádom a cleanereket levadászni
. Á nem, tegnap csak épp felmentem játszani: letolni pár kört a fegyóért. Meg kicsit kimaxoltam h jó legyen a stabilitása. A coolheaded nagyon durva egyébként, nagyon hamar feltölti a skilleket. Igaz ezt csak a lőtéren próbáltam ki. Mondjuk majd rakhatom át a ruhákat, mert annak ellenére h kb egy hete beöltöztem elektronikásnak, leginkább skill power-re mentem (mask+táska bónuszokkal) és nem nyers elektronikára. Itt egy kép, ez még a nerf előtti G36 sebzés, de úgyis Caduceust fogok használni
@Raul: Nekem rohadt nagy mázlim volt. Még a 1.3 patch legelső napján esett heroic Refugee Camp-en. De gyanítom h azért mert akkor még jobban estek a jó cuccok. Annyira nem jó fegyó: nem lehet kihasználni h automata, mert nagyon elvisz felfelé. A sebzése sem olyan nagy, viszont tényleg élmény, ha megvan az Expendables jelenet
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch 2
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest