Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Ketogén étrend
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Ez attól függ, hogy mi kell jobban: pénz vagy alapanyag. Egyébként a 268-as cuccokért csak marginálisan kapsz többet mint a 240-esekért.
Viszont eléggé felemás érzéseim vannak az 1.3-ról. A fasza striker/sentry nerf miatt a játék szerint eltűnt a dps-em 20%-a (valójában az augomon most max harmadakkorák a critek mint előtte) bár ezt annyira nem érezni mert mintha dz6 231+-ban is egész jó tempóban haltak volna a mobok, mondjuk az más kérdés, hogy az LMB-s shotis 1 lövéssel leterített 20 méterről vagy a sima katona 1 csapással leütött 282k toughness mellett.
Mondjuk úgy tűnt, hogy a játék most alaposan megszívat: legalább 4x kaptam deltát amíg Nortiékra probáltam csatlakozni, a droprate katasztrófa volt (~1,5 óra DZ és egy gyors Underground intro küldetés alatt kaptam összesen 2 új 1.3-as itemet: 1 viszonylag használhatatlan G36-ot meg egy hulladék 268-as firecrest maszkot). DZ6-ban meg performance modokat, fegyver módosítókat meg hulladék fegyvereket (pl. pisztolyokat) dobáltak a bossok, de még lila sealed cache-eket is alig dobtak a mobok. -
Lefty
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Szerintem az eladas kifizetodobb, szovet annyira nem kell a craftolashoz, amennyi meg igen annyi siman esik egyebkent is, penz meg kell az ujrakalibralashoz, amire most nagy szukseg lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest