Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #20107 üzenetére
Légy oly kedves (bár ezt nehezen tudom elvárni tőled a stílusodat látva), hogy ne tulajdoníts már olyan dolgokat nekem, amit egyrészt nem mondtam, másrészt nem kicsit messze állnak a valóságtól.
Mutass már egy HSZ-t, ahol azt írtam, hogy megbántam, hogy megvettem. Végignyomtam mind a zárt, mind a nyílt bétát, biztos nem tudtam, hogy mi is a DZ.
Innentől kezdve az egész hozzászólásod (ami amúgy is) értelmetlen és még csak megközelítően sem adekvát. A véleményed is annyira felületes mint az egész hozzáállásod! Grat!A személyeskedő minősítéseidet és jelzőidet meg tartsd meg magadnak, hogy jössz te ehhez??? Ha vetted volna a fáradtságot, hogy legalább megnézd, hogy mennyi idős vagyok, akkor nem írtál volna össze ennyi baromságot és idiótaságot!
Köszönöm, ha nem reagálsz semmilyen hozzászólásomra (nem vagyok kíváncsi a "véleményedre"), én is ignorálni foglak...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Fujifilm X
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest