Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorincz92
csendes tag
válasz
kovimester #16169 üzenetére
Hali!
204-es shoti a tervrajzos vagy ami megvásárolható?
-
válasz
az m870 nem annyira jó. Super90 a tuti. Az az M870 egyenesen rossz, amit venni lehet...
Amúgy meg no scope is elég brutál az m1a... Közelről, vakon ( célzás nélkül ) is 300-400-akat sebez, és rohadt gyorsan lő...
Mindenesetre fő accal én is aug/shotgun kombót tolok. De csak rugók ellen...
-
sith7
félisten
válasz
Mission - ben is használom, DZ - ben is, ha egyedül megyek, és jön 6 sárga mob, az első 1-2 lövést az M1A - val adom le fejre, és kis szerencsével akár 4 főre is csökkenhet a csapatlétszám, illetve még főleg Falconban nagyon jó , mint másodlagos fegyver
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ez nem hype, hanem hülyén van megcsinálva minden (legtöbb) játékban a sniper. Nagyot sebez, és kvázi nagyon könnyen lehet vele pontosan célozni, pedig aki próbált már távcsövessel (nem katonai, elég akár egy távcsöves légpuska, vagy vadászpuska) a valóságban lőni az tudja, hogy pl amikor futok akár csak 20 métert is, úgy mozog össze vissza az egész, hogy ha eltalálsz vele valakit, akkor az puszta szerencse vagy véletlen.
Nekem amúgy játék stílusom lenne, de mivel a játék is adja magát rá (hatalmas nagy és nyíl terep), így elkel.Viszont távolról meg akkorát sebez, ami nincs másik a játékban, nyugodtan rusholjál rá 2-3 shotisra Falcon Challenge-ben, majd meglátjuk, hogy mihez kezdesz velük.
-
Brownage
tag
válasz
Az M1A már nem sokáig lesz király fegyver szerintem. Heteken belül jön a patch, javítják a Balanced talentet és akkor nem lehet már vele ilyen sorozatlőni, mert ugye csak az első lövésre fog hatni a balanced, kb mint az "initial bullet stability". Szóval két lövés közt lassabban fog összemenni a célkereszt. Már pedig, ha lassabban megy össze, nem lesz már meg a hatalmas előnye az M44-el szemben, ami most ugye lassabb, de ugyanakkor nagyobbakat lehet vele durrantani. Patch után sztem az M44 jobb lesz. Ha esetleg találtok abból jót, akkor azért rakjátok félre
-
marilllyo
veterán
válasz
Imádom a shotit. Anno még CS:S-ben is pump action shotgunnal mentem war-ra/mix-re.
Volt ott anyázás. Egy teljesen külön harcmodort képvisel amit el kell sajátítani. Mindig azt szoktam mondani, hogy:
"ha olyan hülye vagy, hogy ennyire közel engeded magadhoz az ellenséget akkor halj is meg szépen"
Mert bizony azt le kell nyomni a torkán. De ha le tudod akkor megérdemled a pontot. Itt mob-okon próbálgattam de teljesen másfelé vittem a gear-t. Meg ahhoz kéne is találnom egy jót de csak valami utcasarkon talált 163-mas szutykom van "láblövéstől kisüt a nap NY-ban" talentekkel.
-
Lefty
addikt
válasz
Ember valogatja, ha neked a kozelharc fekszik, akkor nyilvan nincs ertelme az M1A-nak. Volt egy jo kis 182-es shoti a bazis vendornal, kiegeszitokkel 82k felett van a sebzese. Nem tudom, hogy mar van-e uj heti fegyver adag, mindig elfelejtem mikor van.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest