Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
válasz
velizare #14379 üzenetére
Nem értek egyet. Habár a most következő hasonlatom kicsit sarkítja a dolgot, azért párhuzamot lehet húzni: a forradalmak előtt is kell valaki aki feltüzeli a népet, aki ráébreszti az embereket arra, hogy szart esznek és ízlik nekik. Tekints az itt, az - alulértékelt jelentőségű - PH fórumon mondott rossz véleményekre és panaszokra egyfajta ráébresztés célzatú vélemény nyilvánításként. A játékfejlesztők (és elsők közt a Ubi brigád) egyre jobban használja ki a játékosai bizalmát, akikben a sosem szunnyadó remény az E3 és egyéb bemutatókon látottak (és az ebbe beleképzelt elvárások is persze) iránt még mindig él, hiába a rengeteg fejlesztői moslék, hazugságok, impotens programozók bénázásai, ezek a játékosok - még ha immel-ámmal is - de lefogják nyelni ezt a sok szemetet. Nagyon vártam a játékot, nem tettem magasra se a lécet, mert engem az atmoszférája fogott meg, ki is játszottam a küldetéseket, a játékidőm másik felében pedig challange és dz volt az elfoglaltságom, majd 120 óra után kimúlt a láng. Nekem megérte a pénzt, de ettől függetlenül a tények léteznek: átkúrtak minket mint a jóélet. És ha nap, mint nap felmész játszani, megvéded a nagyközönség előtt, fórumokon, akkor újra meg fogják tenni. Mert megéri. Mert nem vagy Te vagy én más nekik, csak egy kis jelentéktelen pénzforrás. Az már csak bónusz, hogy ha limitálni próbálod az ellenreklámot. Én megfognám a massive progamozóit és egytől-egyig pakolnám őket az utcára a médiáért felelőseikkel együtt, beleértve a community managerek. Ugyanúgy, ahogyan az én vagy a Te munkahelyeden sem tűrik meg a balfaszságot, ott sem kéne. Csak Neked vagy nekem nincs egy több ezer fős rajongótáborom, aki folyamatosan megvédi a balfasz húzásaimat, ha ezt csinálnánk. Szerintem igen is kell, hogy az emberek elmondják a véleményüket, hiszen ezzel a szolgáltatás nyújtó félt kényszerítheted rendes munkára, nem értékelhetetlen szarra, amit jelenleg tapasztalunk.
A minap felmentem játszani, de a starthoz képest olyan szinten bugos volt minden, mint egy nevesebb játék privát változatán. És oké, hogy benne van 120 ~élvezetes játékórám, ők NEM azt ígérték, hogy futni fog a játék egy-két hónapig, aztán játszhatatlan lesz, vagy csak erős kompromisszumokkal. Le is töröltem, és nem azért mert a tartalom volt rossz/kevés/unalmas, hanem mert NEM
MŰKÖDÖTT úgy, ahogy kéne. Játszhatatlan ZS kategória lett belőle, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest