Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• grHawk

aktív tag

válasz velizare #14379 üzenetére

Nem értek egyet. Habár a most következő hasonlatom kicsit sarkítja a dolgot, azért párhuzamot lehet húzni: a forradalmak előtt is kell valaki aki feltüzeli a népet, aki ráébreszti az embereket arra, hogy szart esznek és ízlik nekik. Tekints az itt, az - alulértékelt jelentőségű - PH fórumon mondott rossz véleményekre és panaszokra egyfajta ráébresztés célzatú vélemény nyilvánításként. A játékfejlesztők (és elsők közt a Ubi brigád) egyre jobban használja ki a játékosai bizalmát, akikben a sosem szunnyadó remény az E3 és egyéb bemutatókon látottak (és az ebbe beleképzelt elvárások is persze) iránt még mindig él, hiába a rengeteg fejlesztői moslék, hazugságok, impotens programozók bénázásai, ezek a játékosok - még ha immel-ámmal is - de lefogják nyelni ezt a sok szemetet. Nagyon vártam a játékot, nem tettem magasra se a lécet, mert engem az atmoszférája fogott meg, ki is játszottam a küldetéseket, a játékidőm másik felében pedig challange és dz volt az elfoglaltságom, majd 120 óra után kimúlt a láng. Nekem megérte a pénzt, de ettől függetlenül a tények léteznek: átkúrtak minket mint a jóélet. És ha nap, mint nap felmész játszani, megvéded a nagyközönség előtt, fórumokon, akkor újra meg fogják tenni. Mert megéri. Mert nem vagy Te vagy én más nekik, csak egy kis jelentéktelen pénzforrás. Az már csak bónusz, hogy ha limitálni próbálod az ellenreklámot. Én megfognám a massive progamozóit és egytől-egyig pakolnám őket az utcára a médiáért felelőseikkel együtt, beleértve a community managerek. Ugyanúgy, ahogyan az én vagy a Te munkahelyeden sem tűrik meg a balfaszságot, ott sem kéne. Csak Neked vagy nekem nincs egy több ezer fős rajongótáborom, aki folyamatosan megvédi a balfasz húzásaimat, ha ezt csinálnánk. Szerintem igen is kell, hogy az emberek elmondják a véleményüket, hiszen ezzel a szolgáltatás nyújtó félt kényszerítheted rendes munkára, nem értékelhetetlen szarra, amit jelenleg tapasztalunk.

A minap felmentem játszani, de a starthoz képest olyan szinten bugos volt minden, mint egy nevesebb játék privát változatán. És oké, hogy benne van 120 ~élvezetes játékórám, ők NEM azt ígérték, hogy futni fog a játék egy-két hónapig, aztán játszhatatlan lesz, vagy csak erős kompromisszumokkal. Le is töröltem, és nem azért mert a tartalom volt rossz/kevés/unalmas, hanem mert NEM
    MŰKÖDÖTT úgy, ahogy kéne. Játszhatatlan ZS kategória lett belőle, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák