Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz ada19 #12758 üzenetére

Már most is van baj, és a baj az, hogy ez még csak az első patch volt.

-Hullanak a HE cuccok, értelmük már most nincs.
    -Hullanak a zöld cuccok, nem nagy kihívás egy szettet összetenni
    -Egyre nagyobb a sebzés a crit minden ami az öléshez kell
    -Ez mellé szinte semmi nem társul a védekezés oldalon. Senki nem fog pajzsal rohangálni DZ-ben a túlélés miatt.
    -Kicsit úgy érzem a craftolás is kezdi értelmét veszíteni így.
    -Hard küldi sárgát dob. Nonszensz
    -Challange küldi nevetségesen könnyű már most. A gearek fejlődnek, a kihívás nem
    -Lost Falcon alapból ötlettelen. Kihívást nagyon nem jelent challange sem ahogy hallottam. Pedig a fejlesztők "komoly csapatjátékot" fog igényelni kijelentése nem ezt vetítette előre. Mi nekik a "komoly csapatjáték"? hogy egyszerre két ember megnyomjon egy gombot?!?! :(((
    -Lost Falcon tegnap 5x volt nekem bugos, a létra alján nem lehetett kinyitni az ajtót.
    -DZ-ben mindenki rugó. Egyedül most már tényleg esélytelen. Én ugyan bemegyek egyedül a napi feladatok miatt.
    -Heti feladatok 1,5 nap alatt teljesíthetők. Például: Ölj meg 50 cleaner-t, ehhez kell kb 20perc és megvan.

stb stb ami nem jut eszembe.

Ettől függetlenül megyek haza és ülök le elé. De mi lesz itt a továbbiakban? one hit challange mód? Még egy wave-es haszontalan quest?!

Bakker fejbe olyan mechanikákat összetettem már raidre amik igzán megizzasztanának bárkit, ezek meg mit csinálnak. Wave-ben küldik ránk a mobokat... :/

Új hozzászólás Aktív témák