Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Igen, ez legyen a legnagyobb bajunk. Most kísérleteztem egy kicsit. Itt az eredménye:
Persze nem tudtam volna lelőni, ezt a drón intézte el. Azzal is ez a határ. Elképesztő bugokba futottam bele.
1. Kiküldtem a drónt a csókára, és eltávolodtam 550 méternél messzebbre. Persze hiába nyomtam a G-t hosszan,. nem történt semmi. Visszamentem vagy 500 méteren belülre, ott volt a fején a drón, de itt is hiába nyomta, nem történt semmi. Ha rövid G-t nyomtam, ráküldött egy újabb drónt, szóval egy el lett pazarolva.
2. Elkezdtem messziről (400+ méter) lövöldözni, semmi hatása nem volt, észre sem vették az NPC-k. Vagy 10x váltottam fegyvert, meg felderítő drón ki-be, fegyver csomag csere, etc. mire történt valami. Elképesztő, úgy tűnik az Ubi az összes munkanélküli kutyaütő programozót alkalmazta. Ha én annak idején így dolgoztam volna, biztosan éhen halok. No mindegy, evvan. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Bluetooth hangszórók
- Automobilista 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest