- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Igen, ez legyen a legnagyobb bajunk. Most kísérleteztem egy kicsit. Itt az eredménye:
Persze nem tudtam volna lelőni, ezt a drón intézte el. Azzal is ez a határ. Elképesztő bugokba futottam bele.
1. Kiküldtem a drónt a csókára, és eltávolodtam 550 méternél messzebbre. Persze hiába nyomtam a G-t hosszan,. nem történt semmi. Visszamentem vagy 500 méteren belülre, ott volt a fején a drón, de itt is hiába nyomta, nem történt semmi. Ha rövid G-t nyomtam, ráküldött egy újabb drónt, szóval egy el lett pazarolva.
2. Elkezdtem messziről (400+ méter) lövöldözni, semmi hatása nem volt, észre sem vették az NPC-k. Vagy 10x váltottam fegyvert, meg felderítő drón ki-be, fegyver csomag csere, etc. mire történt valami. Elképesztő, úgy tűnik az Ubi az összes munkanélküli kutyaütő programozót alkalmazta. Ha én annak idején így dolgoztam volna, biztosan éhen halok. No mindegy, evvan. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest