- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
"Ubiék mehetnek a búsba, egy vicc az egész."
+1
Viszont nekem a RDR2 sem tetszik... leginkább a Sims része miatt... egyél... igyál... borotválkozz... csutakold a lovadat... ez nekem kb feleslegesen túlbonyolított játékmenet...
Mondhatni Rockstar fan vagyok... voltam...? és elég sok játékuk meg van CD-n, DVD-n és digitálisan is... van ami 2-3x is megvásárlásra került... de ez az irány nem tetszik amit a RDR2-ben tapasztalok... már előre félek a GTA VI-tól... a GTA V-be vagyis az online részébe jelenleg 1173 órám van úgy hogy mióta kint van PC-re volt egy 8 hónapos szünetem. Amúgy ráérős szabadidőmben simán nyomtam 12-16 órákat barátokkal. A RDR2 online részével elkezdtem ismerkedni, de egyszerűen nem fogott meg... pedig 75 eurót kiadtam érte, de még így sincs meg a motiváció, hogy ennyi pénzt öltem bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest