Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nagyon jó kérdés. Egyszerre esztétikum, működés és írás. A Delta pl szerintem a legszebb, nagyon jól működik, szuper a végcsavarkupakos-dugattyús megoldása a kuplunggal, mégsem lehet első, mert szarul ír. Sokat melóztam vele, így most már nem botrányosan, használhatatlanul szarul, hanem csak amolyan középszar. Száraz, kemény, átvezeti a vibrációkat a tollba. Nesze neked arany hegy. Bármelyik "márkás" kínai jobban ír. Így lehetett második a Delta.
Második legszebb a Majohn P139, kiváló minőségű kidolgozás, szuper finoman jár a dugattyúja, és némi munka után nagyon jól ír, így összesen nekem a legjobb toll.
A 146 hegye fantasztikus, finom puha, hozzá sem kellett érnem, és így is a legjobb vele írni, nagyon jó a OM csiszolás, minden szögben nagyon jól ír, de a kinézete nagyon business stardard, ami nem baj, de nem is extra, a dugattyúja so-so, de nagyon nehezen szétszedhető, házilag szinte lehetetlen szervizelni, így lett a 3.
A Hongdian nagyon szép, nagyon szépen kidolgozott, a hegye fantasztikusan jó, ahhoz sem kellett hozzányúlni, viszont kicsit merev, és a standard konverter sem világverő, viszonylag kevés tintát tud tárolni, ezért csak 4. lehet.
A Ferris szép, de, de a hegye közepes, nagyon kemény, sokat kellett rajta melózni, hogy jól írjon, és a konverter itt is vacak.
Az M200-as Pelikan M600-as hegye nem rossz, de rajta is sokat kellett melózni, és azzal fel tudtam hozni egy átlagos kínai minőségre, de a dugattyú szétszedhetetlen, csak roncsolással, és kinézetre sem valami extra, inkább közepes.
Az FPR Himalaya hegye gyárilag nagyon karcolt, nagyon-nagyon sokat melóztam vele, így viszont most szuper jó lett. Nagyon jól flexel, nagyon simán ír, nagyon puha, a feed fantasztikus, de a tollház anyaga (ebonit) nagyon jó, de a kidolgozás indiai szintű, nem ér fel a kínai, európai vagy japán gyártók szintjére. A konvertere egyedi és jó nagy, de nagyon gyenge anyagminőségű, minden tinta befogja, elég idegesítő tisztítani, ráadásul a dugattyú szorulós.
A Majohn A1 nagyon szépen kidolgozott, de nehéz, a kupaknélküli volta miatt a szivárgásra nagyon vigyázni kell, a konvertere nagyon kevés tintát enged. A gyári hegye botrányosan szar volt, a csere arany hegy viszont tényleg szuper, élvezet vele írni.
Pilot Custom 74 megint sima business kinézet, kellett rajta melózni, a konvertere pici, semmi kiemelkedő, viszonylag jól használható munkaerő.
Az Elite nagyon vintage, nagyon nehezen szervizelhető, a hegye kemény, nagyon sokat kellett ratja dolgozni, hogy ne karcoljon és tegyen is tintát a papírra. Kinézete business, de mégis valamiért szebb, mint a többi, így azért még befért a 10-be.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- EVGA 750 BQ 750W
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest